سلام
این سوال رو تو تایپیک خودت باید میپرسیدی و جوابت دو اونجا دادم
تانک 170 لیتره...هشت روز گذشته از راه اندازیش...هرروز باکتری شرکت برایتول میزنم...20 کیلو شن کف+30 کیلو لایوراک
امروز تست زدم آبو آمونیاک صفر....نیتریت صفر...تستر نیترات ندارم فعلا
لایوراک ها کم کم دارن قهوه ای میشن
به احتمال زیاد سیکل طی شده چون آمونیاک و نیتریت نداری و بهتره که بدی بیرون برات تست نیترات و فسفات بزنن چون بعد طی شدن سیکل و اگه لایوراک ها تصفیه نباشن که معمولا هم نیستن نیترات به شدت بالا میره و اگه آبزی اضافه کنی باعث مرگش میشه ، اگه امکانش برات نیست برای احتیاط تا روز پانزدهم صبر کن بعد سی درصد سیفون کن بعد از ماهیهای مقاومی مثل شاه بلنی و نئون دورنگ شروع کن
send by tapatalk
دوست عزیز اک خوشکلی میشه فقط اگه با ده میل میخواید بسازید حتما کفش را تسمه وپل از دو طرف بزنید وبالاش را هم اگه توی دید نیست که تسمه ده سانتی دور تا دور بیاندازید,چسب خوب هم استفاده کنید که نمای بهتری داشته باشه قیمت هر تیوپی از صد به بالا هستسلام دوستان يه سوال دارم من ميخوام تانك جديدمو 80*80*60 درست كنم و دوست دارم يه نماي سه بعدي بگيره به نظر شما اين ابعاد اصوليه؟ راستي اگه عكسي از تانكي تقريبا تو اين ابعاد باشه برام بفرستين ممنون ميشم فعلا رو اين موضوع راهنماييم كنين تا بسازم و برسيم به جابه جايي از تانك فعليم به تانك جديد.
سلام
قیمت چسبو درست زدین؟ این چه چسبی هستش که انقدر گرونه
ویرایش توسط s.a.m : 15th February 2015 در ساعت 04:55 PM
چسب سیستا که مخصوص آکواریومش 18 تومان بیشتر نیست
من خودم به شخصه خیلی دوست دارم بدونم چسبی که آدا برای چسبوندن تانکهاش استفاده میکنه چیه، یه حالت سفت داره چسبهاس مثل چسب آکورایوم نیست و خبلی هم نازک استفاده کردند
از دوستان کسی اطلاع داره
این چسب مانستر شرکت ارکا رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟میشه یه عکس ازش بزارین ؟البته من مشهد هستم
ویرایش توسط hjkesler : 15th February 2015 در ساعت 08:02 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.