دوستان سلام تصمیم گرفتم میتو رو برم پس بدم،آخه هرچه ازش میگذره وحشی تر میشه و بیشتر میخواد گاز بگیره، میترسم افسرده و پر کن بشه،دوستان بدون پرنده نمیتونم باشم راهنماییم کنید چی بخرم که دردسرش کم باشه و مهربون باشه؟
ممنون از وقت عزیزتون
دوستان سلام تصمیم گرفتم میتو رو برم پس بدم،آخه هرچه ازش میگذره وحشی تر میشه و بیشتر میخواد گاز بگیره، میترسم افسرده و پر کن بشه،دوستان بدون پرنده نمیتونم باشم راهنماییم کنید چی بخرم که دردسرش کم باشه و مهربون باشه؟
ممنون از وقت عزیزتون
پرهای سفید که ریختنشون طبیعی هست.
پرهای سبز رنگ هم به نظر نمیاد که مشکل خاصی داشته باشه . مثل پرریزی طبیعی هستش .
چرا می خواهید پس بدید .
15 روز تموم شده ؟
کارهایی رو که گفته شده رو انجام دادید. ؟
شما بهش فرصت بدید . اجازه بدید 15 روز بگذره. با محیط و شما کم کم آشنا بشه .
بهش دست نزنید. دستتون رو جلو نبرید . ( مگر برای عوض کردن آب و غذا )
اون موقع هم اگر سر و صدا کرد و خواست تظاهر به گاز گرفتن کنه. شما هیچ عکس العملی از خودتون نشون ندید.
و به کارتون ادامه بدید.
این گونه ها نسبت به بقیه گونه های طوطی کمتر مبتلا به پرکنی می شن.
بهش زمان بدید
سلام اگر اشتباه نکنم باید طوطی شما ماده باشه.
سلام دوست عزیز هر پر کنده شده ای خطرناک نیست . این پرهایی که من دیدم به جز 2 تا همه با ریشه هستند که البته میتونه همان بی ریشه ها هم طبیعی باشد . عزیز من همانطور که مهرنوش خانم عزیز فرمودند طوطی بازی صبر میخواهد . فنچ نخریدید که 24 ساعت بعد به زندگی عادی بر گرده .طوطی احساس داره و باید توجه ان رو جلب کنید . اگر واقعا حوصله اینکار را ندارید به خاطر اینکه اولا پرنده ها و بعد خودتون اذیت نیشید پیشنهاد میدم اکواریوم بگیرید .یا پرندگانی نظیر باجریگار برزیلی و ...
دوستان من اول قصد خرید کاسکو داشتم. اما چون اولین باری بود که میخاستم پرنده بگیرم, به این نتیجه رسیدم که اول از یه پرنده دیگه شروع کنم تا ببینم اصلا میتونم یا نه!؟ بعد از مطالبی که خوندم طوطی ملنگو رو انتخاب کردم. نمیدونم انتخابم درسته یا نه؟ پند تا سوال دارم که نمیدونم جاش اینجاست یه نه!!؟؟؟ اول اینکه بهتره یدونه بالغ دستی و رام بخرم یا جوجه وحشی ؟ یا جوجه ی رام و دستی وجود داره؟ حدود قیمتش چجوریه؟؟؟ برای خریدش چه فاکتورهایی رو باید در نظر بگیرم؟ به چی توجه کنم حین خرید؟ و اینکه چه فصلی مناسب خریده؟
رنج قیمت ملنگو چه قیمت هست؟
1- همونطور که همه جا گفته شده بهترین گزینه برای خرید جوجه هایی هستند که تازه دونخور شدن حدو3-4 ماهگی
2- قیمتش از 50 شروع میشه (جوجه) بالغ وحشی هم45
3- مهمترین نکات:
براقی چشم. چشم باید شفاف و بدون هیچ مشککلی باشه. بی حال نباشه
ترشح نداشتن بینی و چشم
زخم نبودن نقطه ای از بدن
باید شیطون و سرحال باشه
موقع خریدن جوجه شیطون ترینشون رو بگیرین
4- بهترین موقع اواخر بهار و اوایل خرداد ماهه
جوابتون رو تو سوال بالا جواب دادم
یک سوال :
به نظرتون همین الان با شرایط بالا پیدا میشه ؟!
و امیدی به سخن گو بودن ـشون هست ؟
و در مورد آخرین سوال هم اگر امکان داره مکانی برای خرید این طوطی ها معرفی کنین البته اگر با قوانین مشکلی نداشته باشه !
ببخشید قیمت شاه طوطی هم بفرمایید !:smile (108):
سلام
جوجه که 99درصد وجود نداره مگر اینکه کسی خودش تو خونه جوجه کشی کرده باشه که بسیاااار بسیاررر نادر هست
الان توی بازار جوجه 9-10 ماهه وجود داره که اگه خوش شانس باشید و مراقب باشید که ماده بالغ بجای جوجه بهتون ندن... با تمرین زیاد میشه امیدوار بود
من جای خاصی نمیشناسم
من اگه جای شما بودم این 4-5 ماه هم صبر میکردم تا تابستون اونوقت میخریدم
جوجه شاهطوطی هم از 150 به بالا هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)