سلام دوست عزیز
هرچه سن کمتر باشه قیمت بالاتر میره تفاوت بین چشم دودی و طوطسی حدودا 100 تومن فکر کنم باشه . هرچه پرنده اهلی تر باشه قیمتش بالاتر میره
توی سایت هم قیمت ها برای قبله لطفا برای استعلام قیمت های جدید حتما تماس بگیرید .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مرسي دوستان بابت پاسخ!
حالا چرا تيمنه هم بد خريده هم بد فروشه؟
يارو كنگو مبخره بد چند وقت نميخادش با قيمت خوب ميده ميره ولي تيمنه يارو ضرر هم ميكنه! چرا؟
متاسفانه یا خوشبختانه تو ایران اینجوری هستش و ب دلیل محبوبیت کمش تو ایران حدودا20.30 درصد از کنگو ارزون تره .
ولی تو اروپا و خارج از ایران کلا برعکس هستش و محبوبیت بیشتری داره .
دوم اینکه اینجوری نیست که کنگو میخره یکی روش سود میکنه یا مشتریش همیشه باشه و تیمنه بخری مشتریش نباشه و ضرر کنی و ............ سود و ضرر تو هردوش هست
پس اگه من بخوام يه جوجه تيمنه وحشي بخرم قيمتش انقدر بالا نميشه درسته؟ ديگه خيلي خيلي بشه ميشه 800 !!!اره ؟ يا من حدسم اشتباه هستش؟[/quote]
نه عزیز تیمنه هم مثه کنگو که فک کنم از 1.300 شروع میشه تا 1.700 جوجش تیمنه هم از 900 شروع میشه تا 1.200 من خودم جوجه تیمنمو 1.100 خریدم /
سلام ممکنه یگین که چطور باید به کاسکو ارزن داد؟ با چیزی مخلوط بشه شسته بشه ...
دوست عزیز شما اینو 1100 از مغازه دار خریدید,الان بخواین به مغازه دار بفروشید ازتون 600 تومن هم بر نمیداره
اگر هم میخواین تو سیات آگهی کنید باید یک قیمتی بزنرید بین قیمتی که مغازه دار ازتون بر میداره و قیمتی که میفروشه,کاسکو شما هم الان از دست غذا میگیره و تفاوتی تو قیمتش بوجود نمیاد.
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)