سلام اگه بالغ نيست ماده! نر چي؟ يعني نر بيكار ميشينه؟بايد عمل جفتگيري انجام بشه؟ يعني هر 2 تا نرم مورد دارن كه اصلا جفت گيري نميكنند!!!!!!!!!!!حالا ماده بالغ باشه يا نباشه بخواد تخم بزاره يا نه؟؟؟فرقي ميكنه!
ظاهرا که فنچ های شما بالغ هستند و مشکلی ندارند .فنچ ها بین 10 روز تا 3 ماه طول میکشه تا با هم جفت بشوند . با تخم مرغ ابپز خوب تغذیشون کنید و صبور باشید.
ضمنا لانه مقوایی اصلا برای جوجه کشی مناسب نیست چون زود الوده شده و از بین میره . لانه پلاستیکیتون هم چون دستکاری شده فایده ای نداره ، هیچ نیازی به دستکاری نیست. یک لانه جدید بخرید و با پنبه دانه پر کنید و در گوشه ای در بالاترین نقطه قفس بگذارید.
سلام فنچ هامو بیش از یک هفتس لونشون رو برداشتم ک استراحت کنن روزنامه کف قفس رو برداشتن و لونه درست کردن و تخم گذاشتن و روش هی میخوابن چیکار کنم
اگر قصد استراحت دادن دارید خوب باید تخم ها رو بردارید
بجای روزنامه از مقوا استفاده کنید
سلام
دلم طاقت نياورد اين نر جديدرو كه به قول فروشندش مست بود و فرستادم حبس تو يك قفس ديگه
الان يك هفته هست باز اون 2 تا فنچ قديمي كه با هم جفت گيري نميكردند گذاشتم پيش هم كه همون ماجرا ها با هم جفتند و ولي تو لونه نميرند و تخمي در كار نيست
تا امروز رفتم يك فنچ خوشگل با تجربه ماده كه يك بار بچه دار شدو بچه هاشو بزرگ كرده ولي نرش مرده و الان يك ماه تنهاست گرفتم و اوردم پيش اين نر مست جديده كه پيشتر گرفته بودم؟؟؟
ولي مثل اينكه اين فيلم سينمايي ادامه دارد
من اين 2تا قفس و گذاشتم يك جايي از خونه با بهترين پذيرايي مثل هم كنار هم
اما نمي دونم چرا اين 2 تا نره خيلي عجيب شدند مرتب دنبال اينند از قفس بيرون بياند؟
منقارها باز و بيقرارند؟
ماده قديميه همون اوليه هم مرتب دهانشو باز ميكنه و دورو برش و نگاه ميكنه؟ اين ماده جديده بنده خدا هنگ كرده؟؟؟
نرها ماده هاشونو محل نميكنند فقط بيقرارند و عجيب؟
حالا ديگه بايد چكار كنم؟؟؟![]()
سلام دوست عزیز
فنچ ها پرندگان اجتمایی هستند معمولا دسته جمعی زندگی میکنند در طبیعت در گله های چندصدتایی هستند
برای همین در قفس انفرادی بیقراری میکنند . اما برای آماده سازی برای تولید مثل باید تقویت کنید تا نطفه قوی داشته باشد .
فرقی ندارد چه ماده چه نر باید تغذیه خوب بشن .
در انفرادی بهتر آماده میشود .
برای تغذیه خوب و آماده سازی .
1سیب رنده شده آب گرفته و هویج رنده شده آب گرفته شده و مقداری تخم خرفه روش پاشیده شود.
2 بادام رنده شده و اندازه حبه قند نبات پودر شده و زرده تخم بلدرچین .
3 پودر کنجد خام. و پودر شاه دانه . هر وعده یک شستی در هفته دوبار .
4کلم بروکلی رنده شده .
5حمام دادن در دمای 32 درجه منزل . برای شادابی وتحریک پرنده مفیدبوده
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)