اقا ایمان چرا خوب کارنمیکنه علتش چیه ؟الان من هم دنیتراتور دارم هم راکتور از هر دوتاش هم راضیم من با اقای مرادی هم حرف میزدم گفت راکتور خوبه دنیتراتور بد گفتم چرا ایشون گفتن کارایی نداره در صورتی که من تست کردم وقتی نیترات تانک 10 بود اب وارد دنیتراتور میشود خروجیش صفر بود من عقیدم اینه که اگه نتونه نیترات رو پایین بیاره حداقل میتونه ثابت نگهش داره اابته تو دنیای اب شور اختلاف نظر زیاده و هر کس برای خودش دلیل خودش رو داره شما اگه علت دقیقش رو بدونی خوشحال میشم بفرمایید تا ممن هم متوجه بشم چرا راکتور نیترات کارایی نداره
اقای حامد بنظر من هم دنیتراتور خوبه وکاراییش هم خوبه ,اقای ایمان هم احتمالا بخاطر منسوخ نبودنش این را میگه چون الان باتوجه به راکتورهای جدید ,دنیتراتور یکم کمتر میپسندند مثلا یه راکتور بایوپلیت میزاری هم نیترات وهم فسفات را به خوبی پایین میاره ولی در کل برای نیترات, دنیتراتور جوابگو خواهد بود
سلام خدمت همه پستا زیاده و نقل قول نمیکنم
در رابطه به دنیتراتور بیوبالی ها زیاد جالب نیستن اما دنیتراتورهای سولفور هنوزم قویترین راکتور برای کم کردن نیترات به حساب میان
اما تو چند سال اخیر به دلیل رسیدگی هفتگی و تست زدن و توانایی نداشتن افراد در استارت صحیح زدن و با اومدن راههای اسونتر دیگه برای ثابت نگه داشتن نیترات کمرنگ شده و تقریبا کسی دیگه استفاده نمیکنه
تو کارایی سولفور اصلا نمیشه شک کرد ولی خوب دردسر های خودشو داره
الان دیگه نیترات و فسفات زیاد مشکل خاصی نیستن کلا مثل چندین سال پیش انقدر راه برای کنترلش هست بستگی به این داره شما کدوم راه رو بیشتر بپسندین
تورو خدا یکی جواب من وسهیل رو بده، ۴-۵ پست بالاتر، عکس گذاشتم، سهیل هم توی تاپیک خودش ، سوالمون یکیه.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام به همه
میخواستم بدونم برای یه تانک 150 لیتری میشه از فیلتر سطلی استفاده کرد؟
امکان راه اندازی سامپ بدلیل نبود جا رو ندارم
البته در آینده قصد نگهداری از ریف و شقایق رو هم دارم
ممنون
سلام دوستان
خسته نباشید ب همه
چجوری میشه فیلتر سطلی رو باز کرد
من فیبتر سطلی تترا دارماز نظر قدرت اصلا مشکلی باهاش ندارم
ولی صداش خیلی اذیت میکنه
ب طرز فجیهی صدا میده
از اقای شفیع پور پرسیدم گفتن فیلتر سطلی رو باز کنم و....
حالا وقتی لوله هاشو قطع میکنم
فیلتر رو در میارم هرکاری میکنم باز نمیشه
عکس رو ببینید
و ی سوال دیگه
همهی فیلتر سطلی ها صدا میدن
من اخر اسفند گرفتم و کسی که بم فروخت ب عنوان بهترین جنس داد
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
![]()
سلام به همه دوستان
ی فیلتر سطلی دارم
میخام بازش کنم و تمیزش کنم
مشکل اینه که خیلی صدا میده
مارکش تترا هست
عکس هم ضمینه کردم
میخام بدونم مشکلم طبیعیه
من اول 93 این فیلتر سطلی رو خریدم
از فروشنده ب عنوان کم صدا و یکی از بهتزین مارک ها گرفتم
چرا اینقدر صدا میده
![]()
ویرایش توسط djjmahdii : 15th January 2015 در ساعت 11:50 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)