سلام دوست عزیز شما خوب اب به اب میکنید؟؟
ابتون مشکلی نداره؟؟ یه سیفون کنید شاید مشکل برطرف شد
احتمال اینکه ماهی هاتون بهشون حمله کنن هم زیاده ممنون
سلام دوست عزیز شما خوب اب به اب میکنید؟؟
ابتون مشکلی نداره؟؟ یه سیفون کنید شاید مشکل برطرف شد
احتمال اینکه ماهی هاتون بهشون حمله کنن هم زیاده ممنون
[QUOTE=majidsf64;127152]دوستان من نمیدونم چرا شیریمپ اضافه میکنم 48 ساعته میمیرن..
تا حالا 4 تا کشته دادم..لطفا راهنمایی کنید.. عکس تانکم رو مشاهده کنید..ممنون
اگر اصول آب به آب کردن رو رعایت میکنید یعنی کم کم اضافه کردن آب همدما به پلاستیکی که شریمپ های خریداری شده داخلش هستن - فکر میکنم که شما باید فایتر رو از تانک گیاهیتون خارج کنید چون به میگوها آسیب میزنه و باعث مرگشون میشه
[QUOTE=mahdi3000;127161]ممنون از پاسختون...ولی فایترو 2 روزه اضافه کردم.شیریمپام 5 روز پیش مردن..دوستان من نمیدونم چرا شیریمپ اضافه میکنم 48 ساعته میمیرن..
تا حالا 4 تا کشته دادم..لطفا راهنمایی کنید.. عکس تانکم رو مشاهده کنید..ممنون
اگر اصول آب به آب کردن رو رعایت میکنید یعنی کم کم اضافه کردن آب همدما به پلاستیکی که شریمپ های خریداری شده داخلش هستن - فکر میکنم که شما باید فایتر رو از تانک گیاهیتون خارج کنید چون به میگوها آسیب میزنه و باعث مرگشون میشه
co2 هم تو آب تزریق میشه مثل همه تانکها ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه؟حالمو گرفته..
[QUOTE=majidsf64;127165]جلوی چشم شما نمیرن
چقدر به co2 اب تزریق میکنید؟؟
سلام.دوستان یه گیاهی میخوام که جلوی تانکمو که تقریبا مساحت خالی که دارم 80 سانت هستش رو پوشش بده...یه خورده جلوی تانکم کچله...![]()
سلام مشخصات تانکتون رو میگید یادم نمیاد متاسفانه
سلام دوستان، روی چوبی که توی آکواریم گذاشتم یه لایه پنبه مانند سفید درست شده! از چی هستش؟ و چطوری میتونم درستش کنم؟ ( قبلا جشونده بودم چوب رو با آب و نمک) توی آب هم یه مدتی مونده بودن!
باسپاس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.