اصلا صحیح نیست بدون قلاده رها بشه. قلاده کمری مشکلی نداره براش. فقط چند روز زودتر از سفر بهش عادتش بدید که اونجا ، استرس نگیره.
ممنون از راهنمایی های خوبتون.... دستتون درد نکنه
خوکچه هندی من هفت ماهشه ولی از بقیه ی خوکچه ها خیلی کوچیکتره. نمیدونم چرا. خواهر برادرهاسو دیدم ار اونا هم کوچیک تره... ربطی به تغذیه داره این؟؟
ویرایش توسط Little_denisz : 22nd July 2017 در ساعت 10:13 AM دلیل: سوالم جا موند :|
خواهش میکنم. بله هم به تغذیه و هم نژاد و عوامل محیطی مربوطه. چند صفحه قبل راجع به تغذیه توضیح دادم. مطالعه کنید.
من امروز از پارک یه مخروط کاج پیدا کردم، اوردم خونه شستمش و گذاشتمش تو قفس خوکچه م. انقد ذوق کرد باهاش بازی کرد و گاز گرفتش که خودم تعجب کردم. الانم گذاشته کنار خودش نمیذاره کسی بهش دست بزنه. گفتم شاید شما هم براتون جالب باشه و بخواید برای خوکچه تون یه وسیله ی بازی بذارید.![]()
سلام میخاستم یه خوکچه هندی مو بلند بخرم یکسالشه چون بچه ی کوچیکم دارم بنظرتون دردسر ساز نیست؟
سلام. بچه های کوچیک ، حیوانات رو به چشم اسباب بازی میبینن و ممکنه باعث از بین رفتنشون بشن. خوکچه هم موجود ترسو و حساسیه. مراقبتها و طرز خاص در دست گرفتن لازم داره. اگر با جیغ های ناگهانی فرزندتون روبرو بشه یا از جایی بیوفته و ضربه ای بهش وارد بشه میمیره. صرف نظر کنید.
بچم ارومه و هنوز نمیتونه راه بره که بخاد باهاش بازی کنه از طرفیم من خیلی دوستدارم یکیشو داشته باشم .ولی میترسم اتفاقی براش بیفته یا بچم مریض بشه : -(
سلام
ببخشيد
من يك خوكچه دارم كه اسمشو جسيكا گذاشتم
جسيكا به تازگي دوتا از دندون هاي لسه پايينش افتاده
خيلي نگرانم
نظر شما چيه در مياد آيا؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.