با سلام
آقای اسکندری این جوجه دارچینی همون جفتی بود که فروختم. راستش قبل اینکه شما پاسخ بدید یکی از دوستان پیشنهاد داده بود که با ناخن گیر نوک تیز ، نوکش رو کوتاه کنم ولی من قبل از پیشنهاد این دوستمون اینکار رو کرده بودم و جوجه سکته کرد و مرد(خیلی خیلی غم انگیز بود). حالا دنبال راه حل درست برای این مسئله هستم. که چرا نوک اینقدر بلند شده بود که جوجه دیگه نمی تونست ارزن بخوره؟ خودش طبیعتاً نباید بلد باشه که چطور نوکش رو کوتاه کنه( سنگ معدنی توی قفس بود)؟ وقتی این حالت پیش اومد چکار باید کرد؟
از راهنماییتون خیلی ممنون
موفق باشید
سلام به همگی ==دوستان میخواستم بدونم این عروس نره یا ماده تازه دیشب خریدمش
سلام بر همگی
قبل از عید قرار بوده ما نقل مکان کنیم
اما همون روزا بود که عروسام تخم گذاشتن و یه جورایی خانواده رو راضی کردم که بعد از تعطیلات بریم و قبول کردنو
خونه ی جدید هم تقریبا 200 متر فاصلشه
و یه تخم هم هنوز جوجه نشده . الان کل وسایل رو انتقال دادند به جز اتاقی که پرنده توشه
از طرفی به اون بنده خدایی که خونه رو فروختیم صبرش سر اومده و باید خونه رو بهش واگذار کنیم
لونه و قفس با هم روی یه میز هستند که لونه با 2 تا سیم به قفس وصله و اگه بخوام ببرم باس با پایه و کل تشکیلات ببرم و توی ماشین جا نمیشه
حالا به نظرتون امکان داره روشو یه پارچه بندازم و شب ایم مسیر رو پیاده برم! یا روز باشه ! گیج شدم خیلی
اون خونه ای هم که قراره بریم 2 روز پیش رنگ روغنی خورده و بو میده یه مقدار و فکر کنم بوی رنگ ضرر داره![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)