خواهش میکنم خواهر گلم.از آقای معدن زاده معذرت میخوام که سوال ایشون رو من جواب میدم
آقا رضا قطر چوب نشیمنگاه خوبه ولی فاصله ی اون تا غذاشون فکر کنم زیاده مجبور میشن از نرده ها برن غذاشونو بخورن یک چوب نشیمنگاه هم بالا بزارین خوب میشه دلیلش هم اینکه طوطی ها دوست دارن از بالا همه جا رو زیر نظر داشته باشن
نظر شما کاملاً درسته.
سلام.ازوالدین که جداشون کردی بعد از اینکه از دون خورشدنشون مطمعن شدید که از شوک جداشدن از والدین خارج شدن پرهاشون روکوتاه کنید و از قفس خارجشون کنید.بهتره جایی باشن که والدین رو نبینن.
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
ویرایش توسط اسکندری : 5th April 2014 در ساعت 12:00 AM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بدونم اگه جوجه ای که تازه دون خور شده رو از والدین جدا کنیم و با وجود سنگ معدنی در قفس نوک جوجه خیلی بلند بشه باید چکار کرد؟(ظاهرا جوجه بلد نیست با استفاده از سنگ معدنی نوکش رو کوتاه نگه داره و در غذا خوردن دچار مشکل شده !!)
مرسی
موفق باشید
سلام.جوجه لوتینو هست؟با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
میخواستم بدونم اگه جوجه ای که تازه دون خور شده رو از والدین جدا کنیم و با وجود سنگ معدنی در قفس نوک جوجه خیلی بلند بشه باید چکار کرد؟(ظاهرا جوجه بلد نیست با استفاده از سنگ معدنی نوکش رو کوتاه نگه داره و در غذا خوردن دچار مشکل شده !!)
مرسی
موفق باشید
ارسال شده از huawei g525-u00 با استفاده از تپاتالک 2
والدینو نمیبینن ولی صداشونو میشنون بعضی موقع ها هم خودشونو به قفس میزنن جیغ میزنن همراه والدینشون
سلام = من هرروز حدود 2ساعت عروس هامو توی افتاب میذارم توی حیاط ایا 2ساعت کافیه و توی افتاب بودنشون چه تاثیراتی داره همون 2ساعت هم که توی حیاط هستند نر همش در حال اواز خوندنه
اقای اسکندری مثل اینکه ماده من خیلی بقرار شده همش توی قفس بالهاش باز میکنه وسر صدا میده وهمش از در دیوار قفس بالا پایین میره بنظر شما همون علامت اماده شدنه
اینم یه عکس از میتو جونم گذاشتم که بچهای سایت حالشو ببرند![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.