شرمنده فقط یه نکته ای رو اصلاح کنم.برزیلی چه جوجه باشه چه دوتا نر وچه دوتا ماده وچه نر وماده.اگر لونه در اختیارشون باشه بخاطر ترسی که دارن داخل لونه میرن ونمیشه فقط با دیدین اینکه پرنده میره داخل لونه بگیم میخواد تخم بذاره
سلام کاملا درست میفرمایید البته اونجا که دوستمون گفته بودن که نخل وکاغذ و..لامز نیست اون رو گفتم.من کف لونه هایی که زیرشون ام دی اف هست رو پوشال میریزم ولی الیاف لانه سازی هم در اختیارشون قرار میدم.خیلی جالب لونه میسازند.اون تخمه بردن تو لونه هم خیلی جالبهضمن احترام به فرمايشهاى آقاى قليخانى،
من معتقدم، خورده چوب به مقدار كم محرك خوبى براى لونه سازى هست، اگر هم نباشه خودشون از پوست تخمه براى پر كردن حفره ها استفاده ميكنند،
و در كنارش، كاغذهاى برش خورده ( البته بعضى از نژادها مثل صورت هلوئى ترجيح ميدن كار برش كاغذ رو خودشون انجام بدن) به عرض يك سانت در كف قفس بريزيد و چوبهاى جارو رو هم در كنارش قرار بدين، خودشون لذت ميبرن با چوب جاروها و كاغذها لونه درست كنن.
موفق باشيد
ارسال با موبايل![]()
تخم داشتن رو که خدمتتون گفتن .بیماریه گوارشی هم پعلائم عمومیش مثل باقی بیماری هاست پرنده اشتهاش کم میشه،کم کم تیغه میکنه ومدفوع غیرنرمال داره و.بیشتر چرت میزنه .دهن چسبانک و...هرکدوم از این ها دیده شد باید به دامپزشک مراجعه کنید و طبق کشت داروی مورد نظر رو خدمتتون بگه
سلام الان چند روزه یکی از کوتوله هام اصلا از لونه بیرون نمیاد فقط واسه اب و غذا خوردن میاد بیرون راستش نیمدونم کدوم داخله کدوم بیرون شبیه هم هستن امروز وقتی رفتم دون و اب پرنده هارو عوض کنم دیدم همین جفت کوتوله که بیشتر تو لونه هستن زیر قفس مدفوع خیلی بزرگی ریخته بود که اصلا این مدفوع به کوتوله نمیخوره میخواستم بدونم زیاد شدن حجم مدفوع نشونه اینه تخم کردن یا میخوان تخم کنن؟راستش لونه کوزه ای هستش جرات نمیکنم داخلو نگا کنم و سرک بکشم
سلامسلام الان چند روزه یکی از کوتوله هام اصلا از لونه بیرون نمیاد فقط واسه اب و غذا خوردن میاد بیرون راستش نیمدونم کدوم داخله کدوم بیرون شبیه هم هستن امروز وقتی رفتم دون و اب پرنده هارو عوض کنم دیدم همین جفت کوتوله که بیشتر تو لونه هستن زیر قفس مدفوع خیلی بزرگی ریخته بود که اصلا این مدفوع به کوتوله نمیخوره میخواستم بدونم زیاد شدن حجم مدفوع نشونه اینه تخم کردن یا میخوان تخم کنن؟راستش لونه کوزه ای هستش جرات نمیکنم داخلو نگا کنم و سرک بکشم
حجم زیاد فضله برای ماندن زیاد تو لونه هست اصلا شاید تخم کردن
سلام دوستانهمانطور که گفته بودید صبر کردم ولی از تخم خبری نبود و من لونه را برداشتم تا چربی آب شه ولی نمیدونم چطوری ماده از قفس خارج میشه و میره تو لونه که طرف ریگه اتاق گذاشتم میره و میخوابه تو لونه؟؟به نظر شما چیکار کنم؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.