سلام دوستان
من یدونه دلقک مرون گلد دو بندی دارم ، آیا میشه یه دلقک پرکولا پیکاسو اضافه کنم و مشکلی با هم نداشته باشن؟
حجم تانکم ۱۰۰ لیتر هستش
علاوه بر فرمایش آقا علیرضا، به نظر من از یه فروشگاه یه ظرف کوچیک قرنطینه بگیر و ۲-۱ روز اونتو بذارش ببین با هم چی کار می کنن، نزدیک هم می شن تحرک جفتشون مخصوصاً پرکولا بیشتر می شه یا نه، اینجوری اگه نساختن هم گرفتن پرکولا دیگه هیچ تلاشی نمی خواد
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام
این شقایق سنگی من حالش خوب بود، اما دو سه روزه از این ماده سفیدها می زنه و ترشح می کنه، یه کمی هم کچل شده، اینا چی هستن؟
خودش چرا اینجور شده؟
مریضه؟ اگه آره راه حل؟
نیترات رو ۱۰ هست و نیتریت صفره و فسفات هم ندارم.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام دوستان من با اين كه ميدونستم موريش ماهي بد غذا خوري دو روز پيش يكي خريدم راستش اميدم به كمك شما دوستان هستش به لايوراكها نوك ميزنه اما هيچ غذائي نمي خوره ارتميا، صدف اوشن ، ميگو اوشن خلاصه همه چيزي امتحان كردم تو اين دو روز ،راستي شرايط اب از هر لحاظ مناسبة تست ها همه خوبه منتظر راهنمايي شما اساتيدم
دوستای عزیز این آکواریوم رو ندیدم به ظنر شما چقد می ارزه؟؟چه معیارهایی رو باید واسه انتخاب آکواریوم آب شور دست دوم در نظر بگیرم تا نبازم:-( ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
فروش اکواریوم ابشور
شیشه اصلی به ابعاد 40*60*100
شیشه سامپ 30*40*90
دارای؛بیش از پنجاه کیلو لایوراک،پنجاه کیلو ماسه، دو عدد واترپمپ،اسکیمر،مهتابی حرفه ای، چیزای لازم برای سامپ مسه خورده مرجان و و سرامیک و استوانه نیترات گیر هم که به اندازه خیلی زیاد ریختم توش؛خلاصه چیزی واسش کم نذاشتم،همه چیز اماده هست که توش ماهی و مرجان بندازی و لذت ببری، دلیل فروشم هم چون دانشجو هستم دیگر نمیتونم بهش برسم.
در ضمن کلیه وسایل یکجا فروخته میشود،تقاضای تکی نفرمایید.
دوستای عزیز و مدیران گرامی خواهش میکنم جواب را حتما واسم پیام خصوصی بفرستین چون ممکنه یادم بره از این پست دیدن کنم متشکرم
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)