ممنون از راهنمایی اون لرزش که باله بالایی یا پایینی میده داستانش چیهعکس باله رو نمیشه بزارم چون واضح نمیشه تو نور مشخصهسلام:در بسیاری موارد سیفونهای پی در پی و نمک مشکل را حل خواهد کرد، در اولین مرحله سیفونهای روزانه حدود 70%(آب همدما شده کلرینه شده) داشته باشین و نمک بدون ید هر 20 لیتر 1 ق غ خ افزایش دما 2 الی 3 درجه، بمدت سه الی چهار روزعکس ماهی رو قرار بدیداگر پس از موارد مذکور مشکل حل نشد ،مشکل باکتریایی بوده،موارد را مجدداً گزارش کنید تا دوستان راهنمایی کنند
با سلام:
امری طبیعیه .در صورتی نشانه بیماریه که این کار رو با حرکات سریع و تکانهای سر انجام بده و یه حالت بیقراری داشته باشه(بمدت زیاد) با شنای جهشی و این مورد با جمع کردن و بستن باله ها و فین ها انجام میشه
دوباره سلامیکی از دیسکس ها م سالمه. (5 اینچ)غذا هم می*خوره فقط کمی لاغره
امروز بعضی از دیسکس های کوچولو رو دیدم که روی بدنش توک میزنن انگار چیزی میخورن
راهنمایی کنین لطفا
با سلام:
امکان داره مریض باشه و دیسکس های کوچک بعنوان مهاجم بهش حمله میکنن.عکس دیسکس ها رو بذارید هم دیسکس های کوچک و هم اون 5 اینچیه
*************سلام دوستان
یه سوال داشتم و درخواست راهنمایی
*
مقدمه اینکه من هشت دیسکس 2 اینچ و دو دیسکس 3 اینچ در یک تانک 80*30*50 دارم. دو روز پیش متوجه شدم یکی از دیسکس های سه اینچی، یک لایه شفاف روی چشمش داره و خیلی بی حال کنار هیتر شنا میکنه. به نظر خودم خیلی زود جنبیدم و با مشورتی که با مغازه دار کردم داروی River Tune رو تجویز کردند و طبق دستورالعمل دفترچه شروع به درمان کردم. اما در کمال ناباوری این ماهی همون شب تلف شد! ناباوری از این جهت که حتی تا یک روز قبل هم من متوجه هیچ علامتی از کم غذایی یا فاکتور مشکوکی نشده بودم و عجیب بود برام که بیماری بدون علایم ظاهری تا این حد پیشرفت کرده باشه؛ بالاخص که به جهت مشکوک بودن احوال یکی دیگه از ماهیها خیلی با دقت این هفته چک میکردم آکواریوم رو و برنامه غذا (دل و سیر و... با ترکیب راهنمایی شده توی همین سایت) و سیفون رو انجام دادم اما ماهی که کاملاً سرحال بود یکمرتبه درگیر شد و... . درمان دارویی رو ادامه دادم تا بتونم ماهی های دیگه رو حفظ کنم. حالا با این سرگذشت، دوتا سوال دارم
سوال اول:
دیسکس سه اینچی دوم یک هفته ای هست که کم غذا شده و سربالا و نزدیک به سطح آب شنا میکنه، به همین جهت شک کردم که مشکل گوارشی داره و این شناکردن به سمت سطح آب بخاطر کمبود اکسیژن هست. اکسیژن دهی رو بیشتر کردم و سعی کردم به غذا تنوع بدم که شاید میل پیدا کنه که هیچ کدوم افاقه نکرد. امروز با دیدن مدفوع سفید مطمئن شدم که مشکل گوارشی است. حالا با توجه به اینکه امروز در روز سوم مصرف داروی River Tune هستم، همین دارو رو ادامه بدم یا باید تغییری در درمان ایجاد بشه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
سوال دوم:
بقیه دیسکس ها که قواره کوچکتری هم دارند کاملا سرحال و غذاخور هستند. نمیدونم آیا مبتلا شدند و هنوز علامتی دیده نمیشه یا درامان موندن. من امکان اینکه ماهی ها رو در دو آکواریوم جدا نگهداری کنم رو دارم. سوال دومم اینه که آیا ماهی بیمار رو جدا کنم یا باید در همین محیط درمان بشه؟ میتونم ماهی های سالم رو هم به یک تانک دیگر منتقل کنم. چه اقدامی رو توصیه میکنید.
___
تردید داشتم در انجمن تخصصی دیسکس باید بپرسم یا تاپیک بیماری های ماهی ها. امیدوارم سوالمو بجا پرسیده باشم. موفق باشید
خب ، من متاسفانه راهنمایی از دوستان نگرفتم... !
اما برحسب راهنمای دارو مراحل رو انجام دادم. دمای آب رو به 30 درجه رسوندم و اکسیژن دهی رو هم بیشتر کردم
الحمدلله ظاهرا موضوع کنترل شده و ماهی های دیگه تانک مشکلی ندارند. ماهی هم که غذا نمیخورد کمی فعال تر از قبل هست اما غذا نمیخوره
اتفاق جالبی که خواستم بگم و راهنمایی بگیرم این بود که تو مدت استفاده از دارو گیاه و کنده رو از آب خارج کرده بودم
سه روز مصرف دارو گذشت و کنده رو به آب برگردوندم. اون ماهی که غذا نمیخوره حالا با میل سراغ ریشه های گیاه میره و میخوره و ظاهرا تنها چیزیه که بهش میل داره
من ااز چه نوع غذایی میتونم استفاده کنم که به ذائقه ماهی نزدیک باشه
همچنان مخلوط دل با ترکیبی که تو سایت گفته شده رو نمیخوره
سلام، من یکی از دیسکسام غذا نمی خوره، شکمش فرو رفته هست، فقط کرم خونه رو می خوره، به نظر شما باید چی کار کنم؟
نه مدفوع شون سفید نیست.
چند روز اول که گرفته بودمشون مدفوعشون سفید بود ولی بعد خوب تغذیه شون کردم و مدفوع سفید دیگه ازشون ندیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.