سلام دوستان.
ممنون میشم نظرتون را در مورد سن و جنسیت این عروس بگید.
![]()
سلام
خسته نباشید.
عروس نر من 5 ماه رو پر کرده و از 2 ماهگی پیشم بوده وباهاش کار کردم ولی درست و حسابی نمیتونه حرف بزنه و کلمه بوس رو بده بگه و هنوز ناواضح هستش، امیدی به بهتر شدنش هست؟چقدر دیگه؟
مورد بعد اینه که تو قفسش که هست میذاره سرش نوازش بشه اما بیرون از قفس عمرا!!! 2 ماهه میخوام روی انگشت نوازشش کنم نمیذاره و نوک ضعیفی میزنه انگار میگه هی یارو دستت رو بکش عقب
پ.ن دوست عزیز من فکر میکنم یه ماده 2 ماهه هستش![]()
سلام میخواستم بدونم اینکه میگن اگه جفتگیری جفتتون رو نبینید وبراشون لونه بزارید نتیجه بر عکس میده یعنی چی چه اتفاقی میافته
ومیخواستم بدونم من تاحالا 3تا عروس ماده عوض کردم وهرکدام رو حدود یک ماه ونیم نگه داشتم ولی اصلا جفتگیری را مشاهده نکردم میخواستم بدونم ایا ایراد از نر بنده هست یا ماده ها اخه من اصلا دوست ندارم نرم رو با نر دیگه ای عوض کنم
سلام
ینی ممکنه اون جفتی ک شما ازش نگهداری میکنید اصلا جفت نشده باشن .
و وقتی هنوز نر و ماده همدیگه رو ب عنوان جفت قبول نکردن ، لونه گذاشتن ب چ دردی میخوره ؟؟؟
خیلی مواقع وقتی جفتی هنوز جفتگیری نکردن ، براشون لونه گذاشته میشه .
جفت ب وجود لونه داخل قفسشون عادت میکنن و دیگه وجود لونه براشون بی اهمیت میشه .
وقتی هم ک وجود لونه در داخل یه قفس برای یه جفت عادی بشه و دیگه براشون تازگی نداشته باشه ، لونه دیگه نقش محرک رو برای جفت ایفا نمیکنه و ممکنه جفتگیری جفت ب تعویق بیفته .
اگه باز بین جوابم مطلب مبهمی وجود داره ، بفرمایین تا با جان و دل یجور دیگه توضیح بدم .
دوستان دیگه هم اگه در رابطه با این موضوع مطلبی ب ذهنشون میرسه ک ممکنه ب درد دوستمون بخوره ، لطفا راهنمایی کنن .
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)