سلام. يه جوجه عروس هلندي دو سه ماهه دارم كه از صبح امروز يكي از بالهاش افتادگي داره اكثر اوقات. به نظر درد هم داره. لطفا راهنمايي مي كنيد؟
سلام. يه جوجه عروس هلندي دو سه ماهه دارم كه از صبح امروز يكي از بالهاش افتادگي داره اكثر اوقات. به نظر درد هم داره. لطفا راهنمايي مي كنيد؟
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده یه کاسکو دارم در حدود 6 سال سن داره چند کلمه ای حرف میزنه
اما مدت زیادیه که واقعا امان منو بریده خیلی جیـغ میزنه با صدای بلند شب تا صبح، تا او نجا که کمی خسته شه و استراحت کنه برای مدتی و دوباره تکرار
کار اصلی او در طول روز اینه...
واقعا اعصابمونو خرد کرده هروقت تو جمع میارمش و شروع میکنم به محبت بهش، جیع زدن رو شروع می کنه و من باید اونو تو یه اتاق تاریک ببرم و یه چادر بندازم رو قفسش تا ساکت شه که اگه کسی هم به او اتاق بره یا چراغ روشن کنه باز جیع میزنه
لازم به ذکره این کاسکو اصلا سوت بلند که چند سال پیش می زد دیگه نمیزنه و فقط جیق میکشه صدایی تو مایه صدای کلاغ ولی قوی تر که تو این حالت کت هاشو ول میکنه و به حالت خیز(خیز پرواز) شروع به جیغ زدن می کنه و ناگفته نمانه در این بین چند کلام هم صحبت می کنه
هر چی برسی میکنم، از محیط اطرافش ناراحتی نداره حتی بارها محیط رو براش تغییر دادم ام سودی نداشت، خرید اسباب بازی و ...
به قفس عادت داره و وقتی هم که بیرونش میارم باز همین رفتار رو تکرار میکنه، این کار براش شده یه "عـادت" و برای ما عذاب
مدت پیش به پرنده فروشی مراجعه کردم قطره مینرال داد و گفت بریز تو آب ش و همچنین 1 هشتم قرص آنتی هیستامین رو هم پیشنهاد کرد، ولی هیچ افاقه ای نکرده
از دوستانی که این پیام رو میخونن و اطلاعات دارن خواهش میکنم کمکم کنن، یا این که برای درمانش راهنمایی که کجا ببرمش
با سپاس فراوان امین
سلام
خسته نباشید
ببخشید یه موردی واسه کاسکوی ما پیش اومد
یه کاسکو داریم که الان دو ماه هست به خونه ما وارد شده
هیچ مشکلی هم از قبل ممونا نداشته
اما بعد از دو ماه یه سری علائمی نشون داد که خیلی من رو نگران کرده
بخاطره دامپزشکی ضعیفی که توی شهر ما هست امکان بردنش نبود چون اصلا اطلاعاتی راجع به پرنده ها ندارن
این کاسکوی ما الان چند وقته توی قفس که میره یا کف قفس میخوابه یا اینکه روی چوبش پاهاشو جمع میکنه و میخوابه
یا اینکه میره بالای قفس یه گوشه خودشو میچسبونه تکونم نمیخوره
دوروزی هم هست داخل قفس به هیچوجه غذا نمیخوره ولی وقتی میاریمش بیرون خیلی میخوره
در ضمن سرشو هم واسه خارش خیلی بیشتر از قبل به سمت اعضای خونواده میبره
و اینکه همینا بود علائمش و ما خیلی نگرانیم واسش و دقیقا نمیدونیم مشکل کار از کجاست
گمون خودم افسردگی باشه بخاطره اینکه روزی 2 3 ساعت بیشتر بیرون نمیاریمش
نظر شما چیه ؟
سلام
5 روزه که من یه کاسکو را خریدم و به خونه آوردم،یه تکه از سر میتو پرهاش کاملا ریخته،فروشنده گفت پرریزیه فصلیه،اما اینطوری که این چند روزه متوجه شدم بعیده که همچین چیزی باشه
متاسفانه اینجا دسترسی به دامپزشک هم ندارم،ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.برای اینکه سوالتون رو آقای دکتر ببینن به این تاپیک مراجعه کنید و سوالتون رو مطرح کنید.http://www.parsipet.ir/thread13773.html
اما به صورت تجربی فکر نمیکنم این مورد پرریزی باشه و بیشتر به حالتی شبیه هست که در اثر بیماری پوستی یا کشیده شدن به جایی پرهای این ناحیه همگی کنده شده باشن.چون هیچ غلافی هم از زیر پر بیرون نزده.
سلام . یه جفت طوطی برزیلی دارم که یکیشون مدتیه روی مفصلش (زانو) راه میره و پنجه هاشو میاره بالا هر دو پاش اینجوریه . و در قسمت مفصل کمی تورم داره . 3هفتس اینجوریه . پیش یه دامپزشک بردم معاینش کرد و گفت شکستگی نداره .گفت تو قفس تحرک نداشته و باید کاری کنم که تحرکش بالا بره (مثل فیزیوتوراپی) . گفت نشیمنگاه های پرنده رو در سایز های متفاوت بزارم .تورمش هم به خاطر راه رفتن روی اون قسمته شما نظرتون چیه ؟ عکساشم گذاشتم
با سلام
بنده جمعه هفته پیش یه جفت برزیلی از بازار پرنده ها خریدم که سر حال بودند
امروز دیدم پر های دور چشم یکیشون ریخته
که بعد از این که پرنده رو گرفتم دیدم چشمش خونی شده(نمی دونم موقع گرفتن اتفاقی افتاده یا به خاطر بیماری چشمش خونی شده)
البته یه دقیقه بعد خون بند اومد
لطفا راهنمایی بفرمایید چی کار کنم
قبل از خون ریز حلقه دور چشمش صورتی شده بود و نمی تونست پلکش رو باز نگه داره و انگار که پرهاش ریخته باشه بود
چون دامپزشک پرنده پیدا نکردم در اینجا هم مطرخ کردم
ویرایش توسط fotros : 17th April 2015 در ساعت 06:26 AM
دوست عزیز شما که تهران هستید خیلی بیشتر به دامپزشک مجرب دسترسی دارید
بهترین کار این هست که به دامپزشک مراجعه کنید از روی عکس ها نمیشه تشخیص داد حداقل دکتر از نزدیک معاینه میکنه
میتونید به مطب دکتر برهانی کیا مراجعه کنید
آدرس : خیابان کبیری (دزاشیب)، خیابان رمضانی ، نبش کوچه بنفشه ، پلاک 53
تلفن : 22205998-22209543
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)