نه باز نيست تازه گرفتم داشتم نصب ميكردم
برا همين پرسيدم
نه باز نيست تازه گرفتم داشتم نصب ميكردم
برا همين پرسيدم
خب دوستان
ممنون از تذکراتتون، آقا فربد از ما دلخور نشو، ما تازه کارها رو هم دعوا نکن، چیزی من می خواستک عرض کنم، تقریباً شبیه فرمایشات آقای بازدار بود،اما چون تقریباً مسموم شدم حاله نوشتن نداشتم.
کسی که بهم در مورد خاموشی گفت، اینطور اشاره کرد که اسکیمر رو تا ۷ ساعت خاموش می تونی بکنی، بعدش حتماً باید روشن شه و واتر پمپ هم حدود یکی دو ساعت نه بیشتر، موج ساز رو برای غذا دهی به ریف به صورت تزریقی گفت و برای سلیر مکملهایی که داخل آب می ریزیم گفت باید روشن باشه تا همه جا برسه.
البته اشاره کرد که اسکیمر اگه موردی پیش بیاد براش تا ۲۴ ساعت هم خاموش شه ( فقط یه بار مثلاً خرابی نه به صورت روال) مشکلی برای آب پیش نمیاد اما بعد از ۲۴ ساعت مرگ و میر از ریفها شروع می شه.
من خودم هر شب موقع تقویتی زدن و ریختن انواع املاح و مکمل فقط اسکیمر رو یک ساعت خاموش می کردم که الان واتر پمپ هم حدود یه ربع خاموش می کنم از امشب البته.
جناب میرنژاد، تاپیک فوق العاده ای رو معرفی کردبن ، ممنون ، خودم می خواستم یه همچین کاری بکنم، چون ندیده بودم توی سایت.
باز ممنون و ممنون و ممنون از همتون.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
واي تازه ماشه ماهي كلون رو كف اك افتاده بود با دسته تور زدم زوركي ي تكون خورد
Sent from my iPhone using Tapatalk
این لکه های بنفش کلراینه رو تور؟![]()
ویرایش توسط wow2005dlta : 19th November 2014 در ساعت 02:06 PM
ماشه ماهی دلقک (Balistoides conspicillum) Clown Triggerfish این ماهی دارای رنگ بندی بسیار جالبی است و از جمله گونه هایی است که شاید اکثر آکواریوم دارهای خانگی مایل باشند به آکواریوم خود اضافه کنند. این ماهی در طبیعت در اطراف تپه های مرجانی و مکان هایی که صدف ها و بی مهرگان زیادی وجود داشته باشد یافت می شود. شاید بتوان گفت یکی از خشن ترین ماهیانی است که می توانید در آکواریوم نگهداری کنید و برای نگهداری از آن باید ماهیانی هم ردیف آن و یا بزرگتر از آن داشته باشید. از طرف دیگر باید دکورهای آکواریوم خود را به گونه ای قرار دهید که امکان جابجا شدن آنها به راحتی وجود نداشته باشد. برای تغذیه این ماهی به غذاهای متنوعی مثل اسکوئد، کریل، صدف، ماهیان کوچک و میگوهایی با پوست سخت نیاز دارید تا بتوانید جلوی رشد دندان های آن را بگیرید.
مشخصات:
***حداقل اندازه آکواریم: 1100 لیتر***
سختی نگهداری: آسان
رفتار: مهاجم
مناسب برای آکواریم های تپه مرجانی: خیر
حداکثر اندازه: 50.8 سانتی متر
فرم رنگی: مشکی، آبی، سبز، نارنجی، سفید، زرد
غذایی: گوشتخوار
مبدا: استرالیا, اندونزی, سوماترا
سمی: خیر مناسب برای تازه کارها: خیر
شرایط آب: 22-25°C / 8-12 dKH / PH 8.1- 8.4 / چگالی 1.025-1.023
شما که این بدبخت رو خریدی اصلاً به نیازهاش توجه کردی؟
اون داره می مییییرررههههه
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 19th November 2014 در ساعت 02:44 PM
دوست عزیز پاسختون به فربود بد بود . خوشحالم متوجه اشتباهتون شدید. حالا که ازش عذر خواهی کردید منهم یه جمله اضافه میکنم:
نه تنها خاموش کردن موج ساز مفید نیست بلکه به شدت مضره و تقریبا هیچ جوری نمیشه ضرر بیش از یکساعت خاموشی موج ساز رو روی شیمی آب و حیات جاندران جبران کرد. در اکواریم های حرفه ای موج سازها از ups یا برق اضطراری بدون وقفه تغذیه میشوند.
وقتی یه پیشکسوت با دانش مثل فربود یا علیرضا نظری میگی اول به دقت رو بخونین بعد سپاس رو کلیک کنید بعد دوباره متنشو به دقت بخونید!!!
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)