ميشه هم تايمر و هم ديمر داشته باشه ميتوني هر تعداد خوروجي كه هركدونم نمايشگر مجزا بخواي واست بزاره
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخرش نفهمیدیم این بهنام کیت کجاست...[emoji52]
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
مرسی
فردا حتماً می رم و نتیجه رو اینجا می ذارم اما آقا فربد تایمر هشت کاناله منظورت همون تایمرهای شنبه هست؟
سلام
دوست عزیز مدل theben که خدمت دوست عزیزمون معرفی کردم همون مدل آلمانی هست که شما بهش اشاره کردید و واقعا از نظر کیفیت ساخت با مدلهای چینی متفاوته
اگه از نزدیک دیده باشید خیلی کیفیت بالاتری داره
بنظر من ارزش 20 هزار تومن بیشتر را داره
خب سلام دوستان
یه خسته نباشی از طرف شماها به خودم می گم چون از ۲:۳۰ رفتم بیرون، ۷:۳۰ برگشتم خونه
رفتم کل جمهوری رو گشتم، بهنام کیت رو پیدا نکردم، حسابی گشتم، ۹۹٪ تایمر نداشتن، چند جا مکانیکی داشتن که دیمر هم نداشت. تایمرهای مکانیکی رو هر روز صبح باید دکمه اش رو بزنی که اصلاً واسه مسافرت به درد نمی خوره،یه آدرس یکی داد، رفتم، همون جمهوری، فروشگاه نیوکیت، تایمر خوب داشت، قابل برنامه ریزی، به صورت روزانه، هفتگی،حتی تنظیم خاص برای هر روز، یعنی شنبه فلان ساعت، یکشنبه فلان ساعت و ...
۵۰ هزار تومن، خیلی خوبه، توی نت سرچ کنین آدرس سایتش رو میاره و فروش هم داره. تا ۳۰۰۰ وات هم خروجی می ده، من دوتا گرفتم یکی برای نورهای روزم یکی برای شب که همزمان که نور شب روشن می شه اسکیمر و موج ساز و پمپ رو خاموش کنه که دارو می زنم تا صبح به خورد همه چی بره.
باز سوالی بود در خدمتم
با این گابی چیکار کنم افتاده به جون شقایق سنگ ها بهشون با دهنش ضربه میزنه باعث میشه بسته بشن
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.