سلام
یک سوال در مورد رفیوجیوم دارم
یکی دو نفر از دوستان آکواریوم ریف دارن یک سالی میشه نگهداریش میکنن اما رفیوجیوم ندارن مشکلی هم نداشتن
من میتونم بدون رفیوجیوم شروع کنم ؟
سلام
یک سوال در مورد رفیوجیوم دارم
یکی دو نفر از دوستان آکواریوم ریف دارن یک سالی میشه نگهداریش میکنن اما رفیوجیوم ندارن مشکلی هم نداشتن
من میتونم بدون رفیوجیوم شروع کنم ؟
سلام دوست عزیز
ریفیجیم یکی از راه های کاهش نیترات هستش!
شما باید یه فکری برای کاهش نیترات تو تانکتون بکنید حالا این راه میتونه ریفیجیم باشه ،میتونه ats باشه ، میتونه سیفون کردن مرتب باشه و....
ولی به هر حال یه فکری برای کاهش نیترات باید بکنید تا بعدا به مشکل بر نخورید
با سلام
اطلاعاتی در زمینه ماهیان زینتی میخواستم . برای راه اندازی کارگاه پرورش ماهی زینتی چه راهکارهایی لازم است؟
سلام
ممنون آقای بهمنش
آیا عوض کردن 10% ماهیانه از آب آکواریم می تونه کار رفیجیم رو انجام بده؟
تکثیر و پرورش ماهیان ابشور کار مشکلیه و در مورد تکثیر نیاز به اطلاعات زیادی هست که نمیشه تو یک یا چنتا پست
در موردش صحبت کرد شما اول باید کمی مطالعه کنید رو گونه هایی که تکثیرشون کردن بعد بشه خیلی بهتر در موردش
بحث و تبادل نظر کرد.بهتره اول یکمی بخش پرورش و تکثیر ماهیان ابشور رو مطالعه کنید
بستگی به تعداد ماهیان میزان سنگ زنده تو اکواریوم و کلن مقدار تولید نیترات اکواریوم داره که با چند بار تست زدن
متوجه میشید که چه مقدار سیفون ماهیانه میتونه نیترات اکواریومتونو کنترل کنه
بله میشه جواب گو باشه ولی به مقدار درصد نمک اک توجه کنید و شوری رو در حد نرمال نگهدارید
مخصوصا در مورد اضافه کردن نمک دقت کنید تا به مشکل شوک ماهی ویا ریفها برنخورید.
ولی باز گزینه مناسب را می تونید از اقا مصطفی بپرسید.![]()
معمولا کسایی که طرفدار روش سیفن کردن هستن به یه سیفون 50% بعد از اتمام سیکل و کاشت یکی 2 تا دونه گیاه تو تانک هم اعتقاد دارن!
سلام
دوستان از صبح نئون دورنگمو ندیدم ولی الان که دیدم ازش یچیزی شبیه کیسه اویزونه که انگار توش 50-60تا تخمه !!!!!!!!!!
چی میتونه باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.