والا از روزی که گرفتمش 3-4 باری روی کول ماده رفته ولی من نه لونه گذاشتم نه چیزی . هرچی تخم بذاره بنظرتون خوب نیست بر دارم تا یه چند ماهی که تقویت بشن؟؟؟
والا از روزی که گرفتمش 3-4 باری روی کول ماده رفته ولی من نه لونه گذاشتم نه چیزی . هرچی تخم بذاره بنظرتون خوب نیست بر دارم تا یه چند ماهی که تقویت بشن؟؟؟
نرو بگیرم شاپراشو بزنم میشه رامش کرد؟؟؟
جفت خورده
سلام دوستان
جوجو ی من 4ماهشه که میشناسینش
مدتیه سقف قفسش گم شده و من از کفی یه قفس دیگه برای سقفش استفاده میکنم و دورش رو با طناب بستم
امروز جوجوم سرشو به زور از لای طناب ها رد کرده بود و حدود1دقیقه اونجا گیر کرده بود تا مامانم برسه به دادش و طنابو قیچی کنه
الان پرای اون قسمت ریخته و پشت سرش هم کبود شده
از ساعت 2 هم که این اتفاق افتاده خیلی کم میخوره و چرت میزنه
اینم عکس از سرش
![]()
[QUOTE=nafiseh65;36995][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman]سلام دوستان
مدتیه سقف قفسش گم شده و من از کفی یه قفس دیگه برای سقفش استفاده میکنم و دورش رو با طناب بستم
امروز جوجوم سرشو به زور از لای طناب ها رد کرده بود و حدود1دقیقه اونجا گیر کرده بود تا مامانم برسه به دادش و طنابو قیچی کنه
اینم عکس از سرش
سلام نفیسه خانوم
شما خیلی باید حواستونو جمع کنید.عروس ها خیلی باهوشن.نبات بلده درقفسو باز کنه و بیاد بیرو ولی ممکنه گردنش گیر کنه و من سنجاق زدم به در.شما هم زودتر یه قفس نو و مطمئن برای جوجو تهیه کنید.نگران پراش نباشید.زود در میاد و کبودیش هم خوب میشه فقط یکم این چندروز بیشتر باهاش باشید تا از نظر اینکه ترسیده هم زودتر بهتر بشه.تو این چند وقت هم کلسیم و مولتی ویتامین بهش بدید تا پراش زودتر در بیاد.
[QUOTE=F&P77;36996][QUOTE=nafiseh65;36995][COLOR=#222222][FONT=Times New Roman]سلام دوستان
اینم عکس از سرش
سلام نفیسه خانوم
شما خیلی باید حواستونو جمع کنید.عروس ها خیلی باهوشن.نبات بلده درقفسو باز کنه و بیاد بیرو ولی ممکنه گردنش گیر کنه و من سنجاق زدم به در.شما هم زودتر یه قفس نو و مطمئن برای جوجو تهیه کنید.نگران پراش نباشید.زود در میاد و کبودیش هم خوب میشه فقط یکم این چندروز بیشتر باهاش باشید تا از نظر اینکه ترسیده هم زودتر بهتر بشه.تو این چند وقت هم کلسیم و مولتی ویتامین بهش بدید تا پراش زودتر در بیاد.
سلام. از روزی که نر خریدمو یکی از ماده هارو جفت زدم سالی که اواتارمه ساکت شده و همش تو پفه. میارمش بیرون که سریع میره رو قفس اون دوتا و نره هم نا مردی نمیکنه سریع میاد از دیوار بالا میخواد بزنتش.
با خودم میبرمش مهمونی و ور میرم. میخوام بدونم مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟/؟ هروقتم میارمش رو دستم میلرزه(نمیدونم کیا اینطوری میشه) منظورم از لرزیدن کف پاش لرزش احساس میکنم:smile (141):
چه کنم؟
راستی چطوری تو حوله بپیچمش. از حوله میترسه.
فقط دستمو میشناسه
اگه بخوام یکی دیگه بیارم که :smile (120): .
نه میخوام این دستی باشه و بام بمونه.
وقت گذروندن که ور دستم هستو سرشو زیاد ناز میکنم و میخوارونم. غذا هرچند که از دست میگیره مینودازه کنار وی میوه اینا بهش میدم.
دیگه چکار کنم. عروسک از این جاسوییچیا یا... بذارم براش بازی میکنه؟؟؟
راستی چطوری تو حوله بپیچمش. از حوله میترسه.
فقط دستمو میشناسه
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)