یه سوال
من توی یه فروم خارجی بهم گفتن که ۴ تا دلقکهام همدیگه رو می زنن و می کُشن سر جفت گیری و خب این اتفاق فکر کنم افتاده، چون کوچیکه نیستش، یه راس هم خریدم که اونم نیست.
حالا یه سوال
از کجا می شه لاشه رو بدون ترکوندن دکور پیدا کرد؟ البته من یه لابستر و یه کلینر دارم ولی فکر نمی کنم جوابگو باشه
مجبور بشم دکور رو به هم می ریزم اما فکر کنم تلفاتم بیشتر بشه به خاطر استرس
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام دوست عزیز اگه منظورتون دلغک های اسولاریس هستش من 4 تا شونو دارم فک نکنم به این صورت باشه چون اسولاریس ماهی مهاجمی نیستش شاید مشکلی براش پیش اومده باشه یه از سبب بیماری مرده باشه
در مورد راس ارایشگر نگهداری ش توی تانک کار مشکلی یه و نیاز به تجربه فراوان داره من هم نتونستم بیشتر از یک ماه نگهش دارم
اینها چی هستند ؟ انتهای بدن انها مانند قلاب بداخل انحنا داره(بدنشان در کل مانند ویرگول میمونه )و شاخک هم دارن یک جونورهای دیگه هم هست که خیلی شیبه اینها است فقط جثه انها تقریبا یک سوم تا نصف جثه اینها ست و بدنشان صاف است مانند سوسک حمام که چون گوچکتر هستند امکان عکس برداری از اونها نبود .![]()
1- راس هائی که کرم بریستول را میخورند چه نام دارند ؟
2- ایا میشه میگو کلینر و میگو دست بلند رو با هم تو تانک 200لیتری نگه داشت ؟
ویرایش توسط hjkesler : 16th November 2014 در ساعت 08:43 PM
سلام»
در مورد اون عکسی که گذاشتید جز پادهای اکواریوم هست و برای اینکه به این اندازه رشد نکنن میتونید از ماهی هایی مثل ماندرین (اگه اکواریوم به اندازه ی کافی سنگ زنده و پاد داره) نگهداری کنید .این موجودات ریز از خانواده های مختلفی مثل پادها و برخی میگو ها و زئوپلانکتون ها و ... میتونه باشه
راس های مختلفی هستند که از این کرم ها تغذیه میکنند .مثلا راس شش خط که به دلیل سایزش بیشتر از کرم های کوچک تغذیه میکنه. یا مثلا راس صورتی (pink margin) راس خوبیه . راس mystey هم گونه ی دیگه ای هست. راس کریسمس و fairy wrasse برخی نئون ماهی ها. البته من نمیتونم تضمین کنم که این ماهی ها یا سایر راس ها حتما کرم ها رو بخورند چون رفتار و عادت غذایی ماهی ها متغیر هست.
بله امکان نگهداری همزمان اون دو گونه از میگو وجود داره و هردو میگو های صلح طلب و ارامی هستند .نمونه های نگهداریش رو هم دیدم .
سلام دوستان
پروتیین اسکیمر چیه؟
دیدم انواع مختلفی داره
چرا اینقدر گرونه؟
سلام :
پروتئین اسکیمر برای جمع اوری باقیمانده ی پروتئینی ناشی از مواد دفعی ماهی ها و سایر موجوداته و باعث میشه قبل از تجزیه و ورود به چرخه ی نیتروژن و نهایتا نیترات و همینطور فسفات از اب خارج بشه .
دوست عزیز انواع مختلف بسته به تکنولوژی تولید هست و شرکت سازنده .
همونطور که در بالا تذکر داده شد لطفا سعی کنید مسایل مرتبط با بخش های دیگه رو در همون بخش بپرسید . میتونید برای اطلاعات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید و سوالاتتون رو مطرح کنید
http://www.parsipet.ir/thread283.html
ممنون آقای میرزانژاد
اما دو مورد
۱- پس اسکیمر معمولی مگه کارش همین نیست؟
۲- اینجا تنها بخشی هست که کاملاً فعاله و تقریباً همه سوالات پاسخ داده می شه
سوال من در مورد لایوراک هنوز بی جوابه و همچنین در مورد اسکیمر و توی یه بخش دیگه هم همینطور و اینکه خیلی از ما با برنامه تاپاتاک آنلاین هستیم، واقعاً سخته گشتن و پیدا کردن هر چیزی و انتظار برای پاسخ...
ویرایش توسط Drax777 : 16th November 2014 در ساعت 09:37 PM
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)