بالا و پایین شدنش به خیلی چیز ها بستگی داره
بالا پایین هم میشه از 5 تا 8 متغیره
بالا و پایین شدنش به خیلی چیز ها بستگی داره
بالا پایین هم میشه از 5 تا 8 متغیره
سلام ، دوسته عزیز شما منظور منو خوب متوجه نشدی ، منظور من اینه که شما هیچ موقع نمیتونی واسه هیچکدوم از پارامترها عدد و رقمه خاصی تعیین کنی ، شما باید میگفتی ، [ سیله نظولی پیدا میکنه تا برسه به صفر ، ولی شما یه عدد 5 بیان کردی که نمیدونم از کجا آوردیدش ، ] داداش من حدود 3 ماهه که آکواریومه جدیدمو راه اندازی کردم در طیه این مدت آمونیاک صفر نیتریت صفر فسفات صفر ولی نیت ات حدود 15الی 20 هستش البته یه مدت بهم خورده بود ولی دوباره درستش کردم . اتزه این شرایطرو با هزارتا زحمت بهش رسیدم ، من و جنابه نوروزی منظورمون اینه که سیکل ربطی به نیترات و فسفات نداره از هر کجا هم تحقیق کنی به همین نتیجه میرسید ، امیدوارم تونسته باشم مطلبرو روشن کنم داداشه گلم . امیدوارم تانگت همیشه خوب باشه و پر از ریف و ارش لذت ببری ،
آکواریومی که من قصد ساختشو دارم https://www.youtube.com/watch?v=Z_izq9TTpk0دقیقا شکل و لیتراژش با من برابره فعلا فقط نیترات من رفت رو 80
یعنی ده روز پیش سیفون کرده بودم ولی یه روز دقیقا همین شکلیش میکنم و می گذارم تو سایت ببینیدش
![]()
کسی تجربه پایین آوردن نیترات با reef biofuel رو داره اگه داره چقد تاثیر گذار بوده
١- منظور از pl در سيستم نور چيه ؟
٢- كرم بريستول كه مثل هزار پا ميمونه رو چطور ميشه از دشستش خلاص شد؟ من يكى شو از اك بيرون اوردم با پنس ولى يادم رفت بكشمش به هزار پا تبديل نشه تو اتاق راه بيفته !
با سلام
بی زحمت تاریخ مصرف و بهترین محل نگهداری مکمل های زیر رو بفرمایید :
1- کلسیوم (برایت ول)
2-منیزیوم (برایت ول)
3- ید (برایت ول)
4- عناصر کمیاب (برایت ول)
5- استرانسیوم (برایت ول)
6-ریف اسنو (برایت ول)
7- پتاسیوم (برایت ول)
8- کورال فلوید (جی بی ال)
شرمنده زیاد شد
سوال دیگه که داشتم
ریف آمین برای آک ریف نیاز است یا نه و معادل خارجی این مکمل چیه بهترین مارکش
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 14th November 2014 در ساعت 11:31 PM
دوست عزیز به لامپ های کم مصرف pl گفته میشه اگر مخصوص اب شور باشه میشه برای اکواریوم استفاده کرد به خصوص برای نور رفریجیوم متداوله. در مورد سوال دوم هم که این کرم ها داخل اب زندگی میکنن و به هزار پا هم تبدیل نمیشن!!برای از بین بردنشون میتونید از بعضی ماهی ها که از کرم ها تغذیه میکنن در تانک استفاده کنید مثل برخی راس ها
با توجه به اشاره ای که به بحث کرم های بریستل شد به نظر بد نیست توضیحی در موردشون بدم:
این کرم ها گونه های زیادی دارند که معمولا گونه ی صورتی و قهوه ای رنگی در اکواریوم ها بیشتر دیده میشه .رفتار گونه های مختلف این کرم ها با هم متفاوته ولی گونه های متداول که در اکواریوم دیده میشن معمولا گوشت خوار هستن ولی قادر به شکار موجودات زنده ی تانک نیستن و به عنوان مردار خوار محسوب میشن و باقی مانده ی لاشه ی ماهی ها و سایر موجودات مرده ی تانک و غذاهای اضافه مانده رو میخورن و از این جهت برای تانک مفید هستند . اما گاه چون این کرم ها در حال خوردن جسد ماهی ها دیده میشه به اشتباه فکر میکنن که این کرم ها ماهی رو شکار کرده اند که تصور غلطی است.
زاد و ولد کرم ها اگر مواد غذایی داخل تانک زیاد باشه میتونه خیلی سریع باشه که نشانه ی غذادهی بیش از اندازه به ماهی هاست .
برای از بین بردنشون هم میتونید از یه روش ساده مثل قرار دادن یه تکه سنگ با یه تکه میگو کف شنها در هنگام تاریکی تانک استفاده کرد .این کرم ها جذب سنگ شده و با خارج کردن اون به راحتی میتونید کرم ها رو خارج کنید .تله هایی هم برای اینکار وجود داره.
راه حل دیگه هم استفاده از موجودات زنده ای مثل بعضی راس ها , خرچنگ های پیکان دار(Arrow Crabs) , میگوی کورال میشه استفاده کرد .
گونه های بزرگ تر این کرم ها میتونن مهاجم باشن . اگر میخواید مستقیم اونا رو خارج کنید مراقب باشید چون میتونن به دست اسیب برسونن .
میشه یه بخش مجزا هم در سایت برای معرفی این موجودات ایجاد کرد .
سلام
تاریخش رو از روش باید نگاه کنی ، یه شماره روش داره میزنی تو سایتش تاریخ ساخت و انقضاش رو میده
اونهایی که غذا هستند بهتره تو یخچال نگهداریبشن
کورال فلوید حتما باید تو یخچال نگهداری بشه
ید هم شنیدم بعد 7-8 ماه از باز شدنش به درد نمیخوره ولی بقیه زیاد مشکل خاصی ندارن
منظورت از ریف آمین هم نفهمیدم چیه
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 14th November 2014 در ساعت 11:37 PM
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)