ببینید من چند ماه پیش یک جفت فنچ (نر زبرا معمول که رنگ طوسی و راه راه دارند و ماده سفید) گرفتم و ازشون 4 تا جوجه گرفتم ولی 10 روز بعد از به دنیا اومدن جوجه ها فنچ ماده که اسهال سختی داشت تلف شد و مرد و جوجه ها را پدر بزرگ کرد و الان هم همه جوجه ها دان خور شدند و حدود یکماه و ده روزشون هست ... ماده فنچ جدیدی که گفتم خریدم این دفعه سفید نیست و طوسی هست و الان هم با نر جفت شدند... (علت اینکه اینقدر زود جفت شدن هم فکر کنم اینکه ماده را از جایی خریدم که فقط همین یک دونه ماده را تنها داشت و نر که خیلی وقته جفت نداشته برای همین هر دوشون سریع هم را قبول کردند)سلام.ماده چه رنگیه و نر چه رنگی بوده؟در مورد فنچ بله میشه توی قفس های نسبتا کوچک هم تعداد بالا تکثیر کرد ولی هرچقدر قفسشون بزرگتر باشه تکثیرشون راحتتر میشه.اینم در نظر داشته باشید بایدتعدادلونه از تعداد جفت ها بیشتر باشه.سعی کنید یک رنگ هم باشن تاسر لونه بین جفت ها درگیری به وجود نیاد.این جوجه که ماده دنبالش میکنه دون خور شده؟نر یا ماده هست؟
دیروز عصر یک لانه دست ساز با سطل ماست خودم درست کردم که کمی بزرگتر از لانه های بازار هست و جالب اینکه چند ساعت بعدش دیدم نر لانه را قبول کرد و با ماده شب را رفتن داخلش خوابیدن!!!(فکر نمی کردم به این زودی لانه قبول کنند) امروز صبح هم دیدم نر ماده بیشتر داخل لانه هستند برای همین درگیری ماده با جوجه ها خیلی کمتر شده...
خیلی از اوقات ماده ای که خیلی مست و آماده هست ممکنه باقی ماده هارو به عنوان یک تهدید برای خودش بدونه و به نوعی سعی در مغلوب کردنشون در مقابل اون نر بالغ داره.برعکسش هم در بین نرها صادق هست.ببینید من چند ماه پیش یک جفت فنچ (نر زبرا معمول که رنگ طوسی و راه راه دارند و ماده سفید) گرفتم و ازشون 4 تا جوجه گرفتم ولی 10 روز بعد از به دنیا اومدن جوجه ها فنچ ماده که اسهال سختی داشت تلف شد و مرد و جوجه ها را پدر بزرگ کرد و الان هم همه جوجه ها دان خور شدند و حدود یکماه و ده روزشون هست ... ماده فنچ جدیدی که گفتم خریدم این دفعه سفید نیست و طوسی هست و الان هم با نر جفت شدند... (علت اینکه اینقدر زود جفت شدن هم فکر کنم اینکه ماده را از جایی خریدم که فقط همین یک دونه ماده را تنها داشت و نر که خیلی وقته جفت نداشته برای همین هر دوشون سریع هم را قبول کردند)
دیروز عصر یک لانه دست ساز با سطل ماست خودم درست کردم که کمی بزرگتر از لانه های بازار هست و جالب اینکه چند ساعت بعدش دیدم نر لانه را قبول کرد و با ماده شب را رفتن داخلش خوابیدن!!!(فکر نمی کردم به این زودی لانه قبول کنند) امروز صبح هم دیدم نر ماده بیشتر داخل لانه هستند برای همین درگیری ماده با جوجه ها خیلی کمتر شده...
به همین دلیل نر و ماده سریع جفت شدن و رفتن توی لونه و از طرفی هم دیگه ماده ی بالغ به جوجه ها کاری نداره.
بله جفت گیری بین گونه های مختلف در مواردی دیده شده و حاصل ان فنچ های هیبرید میشود
ولی توجه داشته باشید که بین دو نر هم گاهی پیش میاد که جفتگیری میکنند
سلام به همه من دوتا فنچ جوجه یک ماه دارم پیش والدینشون بودنند بعضی از وقتها از فقس اونها ها صدای درگیری میامد امرزو چک کردم دیدم پرهای پشت یکی از جوجه ها ریخته جداشون کردم ایا طبیعی
بله دوست عزیز
باید بعد از دونخور شدن جوجه ها جدا میکردید
با شروع دوره جدید تخمگذاری معمولا این نزاع ها بین والدین و جوجه ها زیاد پیش میاد
ممنون از راهنمای اون جوجه ضعیف مورد![]()
سلام
ایا امکان داره دوتا فنچ نر بال و پر همدیگرو تمیز کنن؟؟
بله امکان داره
حتی دیده شده 2 فنچ نر جفتگیری هم میکنند
برای تشخیص جنیست فنچ هاتون بهتره عکس ازشون بگذارید
سلام و درود
من دوتا ماده داشتم كه چند وقت پيش مشكلي براش پيش اومد و مرد و الان ديدم دقيقا همون مشكل براي اين يكي ماده پيش اومده ميخواستم ببينم مشكل چيه؟راه حلش چيه؟ميشه تا قبل صبح فردا مشكل رو بر طرف كنم يا نه ؟آخه قبلي صبح نشده مرد
تو اين حالت فنج تعادل نداره و نميتونه پرواز كنه و به خودش باد ميكنه
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.