طوطی برزیلی آزاد باشه زود تر رام میشه ...
(لطفا فارسی تایپ بفرمایید
با تشکر
محمد صادق بهمنش)
طوطی برزیلی آزاد باشه زود تر رام میشه ...
(لطفا فارسی تایپ بفرمایید
با تشکر
محمد صادق بهمنش)
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 18th January 2012 در ساعت 05:19 PM
دوست عزیز اینجا تاپیک شخصیه zolfaghar هست
سوالتون رو در بخش مربوط به طوطی کوتوله برزیلی(Lovebirds), مطرح کنید تا جواب بگیرید
طوطی کوتوله برزیلی(Lovebirds) | کاسکو فروش کاسکو طوطی دیسکس دیسکوس بیماری ماهی آکواریوم آکواریم فلاورهورن فلاور هورن آروانا سگ گربه
کف لونه تا حالا هم خالی بود و با همین لونه جوجه هاشون بزرگ شدن ولی حالا نمیدونم چرا این کار رو کردن؟؟؟
:smile (101)::smile (101):
سلام شايد كلسيم بدنشون كم شده باشه
فنچ ها هم اگه كلسيم بدنشون كم شده باشه تخم خودشون رو ميشكنن و ميخورن
ميتونيد براشون تخم مرغ آب پز با پوست يا كف دريا بذاريد
فکر نکنم به این دلیل باشه چون تخم مرغ آب پز که همیشه بهشون میدم و کف دریا هم دارن...:smile (260):
بازم نمیدونم دلیلش چیه چون تا حالا این مورد واسم پیش نیومده بود:7:
عکس یه دونه جوجم
مرغ عشق هام بعد از شکستن اولین تخمشون 4 تا تخم دیگه کردن که فقط یه دونش جوجه شد و بقیه تو تخم مردن، شاید به خاطر سرد بودن هوا باشه نمیدونم ولی خوشحالم که حد اقل همین یه دونه هم به دنیا اومد.:smile (91)::smile (230)::smile (91)::smile (13)::smile (13)::smile (96):
آخی نازی چقدر نازه. مبارکتون باشه.
معلومه چون تنهاست پدرومادرشم خیلی خوب تغذیه اش میکنن و احتمالا اگه انشاالله بزگ شه پرنده درشتی درنوع خودش خواهد بود.
اما یه ایراد میگیرم امیدوارم ناراحت نشین: چطور دلتون اومد این جوجه کوچولو که هنوز چشم بازنکرده رو اینطوری بیارین بیرون ازش عکس بگیرین ؟نیگاه چطور کف دستتون به پشت گیرکرده دل آدم کباب میشه واسش ،اینکارتون برای گرفتن عکس از این کوچولو میتونه به قیمت زندگیش تمام بشه. پدر و مادری که تخم هاشونو به اون راحتی میشکنن میتونن خیلی زود بخاطر ترس از اینکار شما نسبت به جوجه بی اعتنا بشن و دیگه تغذیه و گرم نکننش که این باعث مرگ تدریجیش خواهد شد دورازجونش.
البته من چندباری دیدم و شنیدم نمیدونم این درسته یا نه حتما اساتید بهتر میتونن نظر بدن.
امیدوارم این گوگولی بزرگ شه
مرسی از نگرانیتون ولی برای تمیز کردن کف لونه چاره دیگه ای ندارم به جز بیرون آوردن جوجه و این اولین باریه که بعد از بیرون اومدن از تخم دارم لونه رو تمیز میکنم و از فرصت استفاده کردم و ازش عکس گرفتم. شاید دفعه بعد پرهاش در اومده باشه.آخی نازی چقدر نازه. مبارکتون باشه.
معلومه چون تنهاست پدرومادرشم خیلی خوب تغذیه اش میکنن و احتمالا اگه انشاالله بزگ شه پرنده درشتی درنوع خودش خواهد بود.
اما یه ایراد میگیرم امیدوارم ناراحت نشین: چطور دلتون اومد این جوجه کوچولو که هنوز چشم بازنکرده رو اینطوری بیارین بیرون ازش عکس بگیرین ؟نیگاه چطور کف دستتون به پشت گیرکرده ....
و البته داشتم 4 تا جوجه رو هم زمان بیرون آوردم ، اگه من لونه رو تمیز نکنم اونا چطور تو اون کثیفی تحمل کنن ، تازه فکر مریضی ها هم باشید.
مرسی
:53:
اینم عکس جوجه مرغ عشقم که الان 19 رو زش شده، متولد 18/11/90
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.