امروز گذاشتمش تو قفس غذاشم خودش از توی ظرف می خوره
امروز گذاشتمش تو قفس غذاشم خودش از توی ظرف می خوره
فاطمه جان جیکو چند وقتشه؟احساس میکنم جثه جیسی از جیکو بزرگتره اما پرهای جیسی هنوز کامل نشده حتی درست نمیتونه رو پاش واسته![]()
امروز اومدم تو اتاق دیدم جیکو نیست کلی گشتم دیدم داره از یه سیم عمودی میره بالا
ولی امروز مدفوعش خیلی آبکیهولی هنوز شدیدا شیطونه و تا ارتفاع ۷۰ سانت تقریبا پرواز می کنه و اینکه یاد گرفته گاز سفت می گیره
سلام . مبارکه طوطی خیلی نازیه . انگشت دستت رو در اختیارش قرار نده که گاز محکم بگیره . الان تو سنیه که همه چی رو امتحان میکنه . اگه واکنشی ناخواسته نسبت به گاز محکمش نشون بدی و خوشش بیاد بدتر میکنه .
مرسی سپیده جان
اصلا اهل گاز گرفتن نیست
به نظرتون براش مولتی ویتامین شروع کنم؟
امروز مغز تخمه آفتاب قهوه ای رو واسش نصف کردم بهش دادم می خورد ولی سرلاکشو ترجیخ میده
یه خورده مدفوعش آبکیه به نظرتون خطرناکه؟
می شه بگید طوطیم چند روزشه؟ حدودی
اینم جای مورد علاقه جیکو عاشق اینجاست پشت کیس رو سیما
امروز جیکو از روی قفس پریده بود روی میز کامپیوتر یه خورده تخمه خورده بود بعدم پریده بود روی وبکم نشسته بود
![]()
سلام
این طوطی در این سن هنوز باید تو لانه تاریک و کم نور نگهداری بشه . طوطی تا پر و بالش کامل نشه از لانه خارج نمیشه
این کاری که شما میکنید میتونه چند تا نتیجه بد داشته باشه
1.برخورد با اشیاء داخل منزل به دلیل عدم توان حفظ کنترل و نداشتن مهارت در پرواز و در نتیجه آسیب به قفس سینه و منقار که در بعضی از موارد منجر به مرگ طوطی میشه
2.دفرمه شدن پاهای طوطی
3.کم شدن اشتها و مشکلات رشد و ... . نرمی استخوان و بد فرم بودن باله ها در آینده هم ممکنه بهش اضافه بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.