سلام دوستان
امروز طبق گفته ی فروشنده که گفته بود نر رو دست میاد متوجه این قضیه شدم اینم عکس ها قیمت به همون قیمت ولی میخواستم بگم که نره رامه و رو دست میاد
![]()
سلام دوستان
امروز طبق گفته ی فروشنده که گفته بود نر رو دست میاد متوجه این قضیه شدم اینم عکس ها قیمت به همون قیمت ولی میخواستم بگم که نره رامه و رو دست میاد
![]()
ویرایش توسط gray_parrot : 11th August 2010 در ساعت 07:01 PM
قیمت عروسا به جفتی 140 تومن کاهش ئیدا کرد
ویرایش توسط gray_parrot : 18th August 2010 در ساعت 05:18 AM
سلام.
یکی از دوستای من یه عروس هلندی داره 35 روزشه و از 20 روزگی دستی بزرگ شده. عروسش خاکستری هستش. مثل همونی که تو آلبوم عکسهای من هست. اگه کسی مایل بود پیغام بده برام تا بهش بگم. قیمت 50 هزار تومان.
سلام.
دوست من جوجه عروسش رو فروخت...........
اگه از دوستان فیشر یا همون طوطی کوتوله برزیلی زرد رنگ صورت هلوئی سراغ دارند یا میفروشند فقط 2 تا ماده میخوام بهم معرفی کنند ترجیحا از نظر سنی پائین باشند .
ویرایش توسط saeedpazh : 29th August 2010 در ساعت 01:44 AM
دوستان قیمت عروسام رو به 110 تومن کاهش دادم
ویرایش توسط gray_parrot : 29th August 2010 در ساعت 07:22 PM
دوست عزيز طوطي كوتوله برزيلي (Lone Bird) تقسيم ميشه به چند زير گونه كه فيشر و صورت هلويي يا همون پيچ فيس 2 شاخه از اون هستند و جدا از هم....بنابر اين ما فيشر صورت هلويي زرد رنگ نداريم ..فيشر و صورت هلويي ها 2 گونه جدا از هم هستند....در ضمن كوتوله زرد رنگ الان خيلي خيلي كم پيدا ميشه در ضمن اگر هم باشه شما چطور تشخيص ميدين كه ماده هست؟
عزیزم اینا اصطلاحات بازاری هست و الا اگه هر جای ایران توی یه پت فروشی برم و اصطلاحات علمی پیچ فیس و فیشر یا ........... بگم کسی نمیدونه چی می خوامدوست عزيز طوطي كوتوله برزيلي (lone bird) تقسيم ميشه به چند زير گونه كه فيشر و صورت هلويي يا همون پيچ فيس 2 شاخه از اون هستند و جدا از هم....بنابر اين ما فيشر صورت هلويي زرد رنگ نداريم ..فيشر و صورت هلويي ها 2 گونه جدا از هم هستند....در ضمن كوتوله زرد رنگ الان خيلي خيلي كم پيدا ميشه در ضمن اگر هم باشه شما چطور تشخيص ميدين كه ماده هست؟
بله الانم کم هست ولی در اوایل پائیز بارش داره میاد برای کسانی که تجربه دارن میدونن رنگ زردش راحت ترین تشخیص دار حتی تشخیص فیشر سبز در یک بار از یک منطقه زیستی خیلی راحت ولی در مورد جوجه ها کلا تا 3 ماهگی کمی مشکل هست که مشکل اصلی خودم هم تا نزدیک 3 ماهگی است .
دوستان قیمت اون جفت عروس ر وگذاشتم 100 خواستین هنوز موجوده 100 کلی فقط شد ضرر خودم
بله عزيز جان من هم مي دونم اينها اصطلاحات بازاري هستند و پرنده فروشها پيچ فيس رو نمي دونن چيه اما همون آقايون كم سواد هم ((صورت هلويي)) رو از ((فيشر)) جدا مي دونن.....من فقط خواستم به شما بگم كه چه در بازار و چه در اينجا بايد بدونيم كه فيشر صورت هلويي گفتنش غلطه چون چنين چيزي نداريم.عزیزم اینا اصطلاحات بازاری هست و الا اگه هر جای ایران توی یه پت فروشی برم و اصطلاحات علمی پیچ فیس و فیشر یا ........... بگم کسی نمیدونه چی می خوام
بله الانم کم هست ولی در اوایل پائیز بارش داره میاد برای کسانی که تجربه دارن میدونن رنگ زردش راحت ترین تشخیص دار حتی تشخیص فیشر سبز در یک بار از یک منطقه زیستی خیلی راحت ولی در مورد جوجه ها کلا تا 3 ماهگی کمی مشکل هست که مشکل اصلی خودم هم تا نزدیک 3 ماهگی است .
شما هر پرنده فروشي كه بريد مي دونه فيشر و صورت هلويي هيچ ربطي به هم ندارن.فيشر همونهايي هست كه در بازار بهش ميگن سبز و دور چشمش حلقه سفيد داره .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.