دررررنگ!
قبل از به دنیا اومدن جوجه ها گفتم یه عکس از جوجه هایی که دیشب خریدم رو براون بذارم.
این شما و این جفت امپراتور جدید من!
سن مرغ 3 ماهه و خروس 4.5 ماه.از همونی که جفت سفیدو خریده بودم اینا رو خریدم.کسی اصفهان بود خواست ادرس بدم بش!
قیمت هم 230 تومن.که یه کمی گرون تر شده نسبت به 6 ماه قبل
یه توضیح کوچولو هم بدم :مرغ همرنگ و هم سن خروسه هم موجود بود ولی گفتم این خوشکل تر میشه و اینده جوجه های خوشکل تری میده!مامانش که همرنگ خود مرغه هم 5.5 کیلو خالص بود!...بله 5.5 کیلو!...واقعا سنگین بود...جوجه ها نسبت پدر مادری ندارن با هم و از 2 نسل کاملا مجزاند..خروسه هم پدر مادرش هر دو بالای 5.5 و 6 کیلو وزن داشتند..دست ادمو مینداخت!
خب....
اینا مال دیشب
حالا مال امروز!
اینم دو زوج عاشق!
خب امیدوارم دوست داشته باشید.انشالله جوجه ها اومدن عکسهای جدید میاد بالا!![]()
مبارکتون باشه خیلی خوشرنگ و زیبا هستند
ایشالا جوجه های بسیار زیاد و خوشرنگی ازشون بگیرید
سلام .اون بزرگتره خروسه؟!؟ اگه خروسه که خیلی زیباست و باشکوه خدا براتون نگهش داره.خروسا باهم مشکلی ندارن؟!؟ ایشاله که همدیگرو نزنن شت و پت کنن![]()
سلام.بله!!!خروسه 5 ماهست حدودا و مرغه 3.5 ماه.
اتفاقا امروز حاجی( خروس برهما سفیدم)در اولین دیدار پرید ترتیب 2 تاشونو بده که نذاشتم!بعدش گذاشتمون تو حیاط تاب بزنند و بازی کنند بازم حاجی بی قرار بود...دیگه ظهر فقط رقص خروسی میرفت برا مرغه..عصر هم هم لونه شدند و کنار همند البته گاه گاهی میره طرف مرغه ولی مطمینم بعدها بی خیال مرغه میشه چون خودش زن و بچه داره!
مرغ هم رنگ همینم بود ولی دیدم این طرحش خیلی نایسه....مرغاش هم هم اندازه خروسه بودند تقریبا.
الته یه عالمه کوشین طلایی درشت هم داشت که عین همین خروسه بودند همه.5 ماهه و اصالت دار.این خروس من دمش سیاه هم داره چون دوست دارم دم خروس سیاه باشه!بودند خروسایی که دمشون قهوه ای بود اما این خیلی خوب بود!2 مدل هم دم داشتند افتاده و ریشو و دسته کفتری که مثل دم حاجی میشه.این مدل یحتمل دم ریشی میشه!
ماشالله
سلام
خیلی مرغ و خروس خوشگلی اند. مبارکتون باشه
بی صبرانه منتظر خبر از جوجه ها هستم. پس کی به دنیا میان؟؟؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)