سلام دوستان هرمیت دیدم ولی نخریدم اما وقتی شما گفتید می گیرم ولی نمی دونم چندتا بگیرم چه اندازه ای بگیرم برا نگهداریش چی کار کنم باتشکر
سلام دوستان هرمیت دیدم ولی نخریدم اما وقتی شما گفتید می گیرم ولی نمی دونم چندتا بگیرم چه اندازه ای بگیرم برا نگهداریش چی کار کنم باتشکر
سلام دوستان من سامپ رو پس فردا تحویل می گیرم یارو که برام درست می کرد یکم بد قولی کرده افتاد عقب درست کردنش حالا من همون نمونه از سامپمو با وسایلاش رو براتون می زارم ببینید خوب هست یا نه عکس رو خودم درست کردم
نظرتان چیه
سلام امین جان. به نظر من طرح زیاد خوبی نیست داداش. اولا اسکیمر باید بعد از پد و قبل از مدیا هات باشه. دوم اینکه خونه واترپمپت خیلی کوچیکه و خیلی زود به زود باید آب تبخیری رو بریزی. سوما تو عکس به نظر میاد که خونه مدیاهات ۲ تیکه هست و اگه دقیقا همینجوری قراره بسازی آب تو خونه بیومکت کلا نمیچرخه. به نظر من مثل همه سامپهای دیگه ارتفاع خونه ها رو برابر بگیر ( حدود ۳۰ سانت ) و خونه ها رو هم یکی بالا و یکی پایین بگیر تا آب تو خونه ها درست حرکت کنه. اگه خواستی ابعادت رو بده تا من یا یکی از دوستان برات طرح بزنیم. موفق باشی داداش.
سلام ایمان جان من سر اسکیمر رو به سمت بیومک قرار می دم تا هم اب بر روی بیومک بریزه و تا این که حباب هایی که از اسکیم خارج می شه مستقیم وارد واتر پمپ نشه خونه ی واتر پمپ چون داخل تصویر اندازه ها دقیق نیس خونه ی واتر پمپ از همه بزرگ تر هست شما می گید 30 سانت کمد من اینقدر جا نداره من حد اکثر جایی که داشتم را استفاده کردم با تشکرسلام امین جان. به نظر من طرح زیاد خوبی نیست داداش. اولا اسکیمر باید بعد از پد و قبل از مدیا هات باشه. دوم اینکه خونه واترپمپت خیلی کوچیکه و خیلی زود به زود باید آب تبخیری رو بریزی. سوما تو عکس به نظر میاد که خونه مدیاهات ۲ تیکه هست و اگه دقیقا همینجوری قراره بسازی آب تو خونه بیومکت کلا نمیچرخه. به نظر من مثل همه سامپهای دیگه ارتفاع خونه ها رو برابر بگیر ( حدود ۳۰ سانت ) و خونه ها رو هم یکی بالا و یکی پایین بگیر تا آب تو خونه ها درست حرکت کنه. اگه خواستی ابعادت رو بده تا من یا یکی از دوستان برات طرح بزنیم. موفق باشی داداش.
ویرایش توسط amin-qaz : 15th July 2014 در ساعت 09:48 PM
این طرح اشتباهه همونطور که ایمان گفت باید خونه ها یکی بالا یکی پایین باشهسلام ایمان جان من سر اسکیمر رو به سمت بیومک قرار می دم تا هم اب بر روی بیومک بریزه و تا این که حباب هایی که از اسکیم خارج می شه مستقیم وارد واتر پمپ نشه خونه ی واتر پمپ چون داخل تصویر اندازه ها دقیق نیس خونه ی واتر پمپ از همه بزرگ تر هست شما می گید 30 سانت کمد من اینقدر جا نداره من حد اکثر جایی که داشتم را استفاده کردم با تشکر
اب باید از زیر مدیاتون به سمت بالا حرکت کنه
شما اگه خروجی اسکیمرم روی مدیا بزارین باز فایده نداره
تا سامپتون حاضر نشده طرحشو عوض کنید
موفق باشید
ا
این سامپ سرو پا اشکال منه .گذاشتم شاید مشکلاشو بگن یه مثالی هم برای شما بشه
سلام دوستان اگه اون شیشه ی بین بیو مک و سرامیک را بر دارم و ان دو را در یک قسمت قرار دهم و خروجی اب اسکیمر را به ats بدهم خوب می شود با تشکر
تو سایت طرح سامپ استاندارد موجوده با این وجود نمیدونم چرا طرح سامپتونو اینجوری زدین!!
اینو در نظر داشته باش تمام پد هارو حداقل هفته ای یک یا 2 بار باید بشوری
اون یه خونه که برا پد در نظر گرفتی به نظرت میتونی کل پداشو هر بار بشوری؟!
خونه واتر پمپ و بیومک هم باید از کف با فصله 6 سانتی بچسبونی
سلام دوستان راهنمایی های لازم را کردن
فقط در نظر داشته باش که تعداد خونه ها را فرد انتخاب کن
توی سامپ آب باید بصورت سینوسی بچرخه و ترتیبش هم اول پد و فیلتر وول دوم اسکیمر سوم مدیا و آخر هم واترپمپ اصلی
خونه مدیا را دو قسمت در نظر بگیر که بعضی از مدیاها را که باید بعد از یه مدت تعویض کنید راحت خارج کنید و دستتون باز باشه
موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.