بله اونو که فهمیدم منظورتون چی هست.سوالم این بود که حالا گذاشتن ظرف یا قرار دادن شیشه حایل کدوم بهتره؟چون اببندی کردن اون شیشه هم فکر نکنم امکان پذیر باشه و عملا باید سامپ خالی و خشک باشه ؟ نمیدونم اگر نظری داری در مورد قرار دادن شیشه در اب ؟
فکر نمیکنم جزع دردسر چیزی نصیبت کنه
ولی اگه ظرفی که میزاری ارتفاعش زیاد باشه احتمالن میشه
راستی اندازه و تعداد خونه های سامپت چیه؟
حسین جان به نظر من رف مستقل بزنی خیلی بهتر از این کاراست
چون این راهی که میگی بعد دردسراش شرو میشه کمکم دلتو میزنه
ولی جدا باشه راحت هستی و کارایی بهتری هم داره
من دیدم که روی سامپ رف بزنن که خیلی جالب میشه
البته اگه فضا داشته باشی
ممنون دوستان .احتمالا همون ظرف رو قرار بدم چون جا برای رف جدا ندارم.در ضمن هدفم فقط کاهش نیترات هست نه زیبایی.سعی میکنم گلدان که 10 تا 15 سانت ارتفاع داشته باشه بذارم و توش گیاه بکارم.در مورد تعداد خانه ها5 تا هست که اول ودوم نخودی و پد و سوم فسفات گیر و میکرومک و سینتومک. اسکیمر و در خانه ی چهارم رفیجیوم و خروجی اسکیمر و خانه ی پنجم بخاری و واتر پمپ.
سلام دوستان گیاه رو میشه توی تانک اصلی هم قرار داد؟
اگه میشه چه گیاهی مناسبه؟ چون در حال حاضر رفیوجیوم ندارم!!
دوست عزیز من هنوز فقط صخره دارم گمون نمیکنم بتونم جراح نگه دارم چون حجمم 132 لیتره!
اما می خواستم بعد یه مدت گیاه انگوری نگه دارم!![]()
دوست عزیز بهتره در درجه اول از گیاه تو تانک اصلی استفاده نشه چون توی شب co2 تولید میکنه و موجب افت ph بیشتر از حد نرمال میشه که میتونه مضر باشه .
بهترین راه استفاده از رفیوجیوم هستش که ph رو بالانس نگه میداره .
انگوری هم چون رشدش زیاده تو مدت زمان کمی تمام تانکتو میگیره و این باره که ph تو شب سقوط آزاد میکنه .
بهتره از گیاه مویی دوشیزه و هالیمدای سکه ای یا انجیری استفاده کنی .
ولی تو رفیوجیوم بهتره.
دوستان من دو نوع گیاه دارم یکی کلوپا انگوری و اون یکی کلوپا برگی قرمز هست .الان کلوپا انگوری رشدش خیلی زیاد شده و تمام کلوپا برگی که عکسش رو در پایین گذاشتم گرفته و نمیذاره بهش نور برسه .به نظرتون با این وضع میتونه سالم بمونه؟
![]()
همیشه سعی کنید برایه اینکه نور به کف و به گیاه هایه پایین برسه مقداری از گیاهو حرص کنید و این کار به سالم موندن خود گیاه هم خیلی کمک می کنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.