امروز خیلی خوشحالم چون اون ماهی ای که حدث میزدم مرده امروز بعد از 10 روز پیداش شد و شاداب داره واسه خودش بازی میکنه
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
سلام
خوب خدا رو شکر
گاهی ممکنه وقتی یه ماهی میخرید تا 2 هفته هم در اثر استرسی که بش وارد شده بره و قایم بشه تو آب شور هم که به واسته لایوراک ها جا برای قایم شدن زیاده و این خودش یه نکته خیلی مثبت هستش
و بعد به مرور زمان که با محیط بیشتر خو گرفت کم کم بیشتر میتونید ببینیدش
موفق باشید
متاسفانه خوشحالیم دوام نداشت چون دیدم شقایق موکتی یکی از هرمیت هارو خورده
دیدم تو دهن شقایق یه چیزی شبیه سنگه و دستاش شبیه خرچنگه بعد شروع کردم دنبال هرمیت ها گشتن که یکیش نبود هرمیت هام پا قرمز هستن ولی کسی بهم نگفته بود که شقایق میتونه بخوردشون
تایپک عکس آقا سعید رو نگاه کنید میبنید چیا کشیده از دست شقایق موکتیمتاسفانه خوشحالیم دوام نداشت چون دیدم شقایق موکتی یکی از هرمیت هارو خورده
دیدم تو دهن شقایق یه چیزی شبیه سنگه و دستاش شبیه خرچنگه بعد شروع کردم دنبال هرمیت ها گشتن که یکیش نبود هرمیت هام پا قرمز هستن ولی کسی بهم نگفته بود که شقایق میتونه بخوردشون
کلا مخصوصا برای تانک های که حجمشون خیلی بالا نیست گذینه مناسبی نیست این شقایق
شقایق موکتی خلیج خیلی مهاجمه و ماهی و خرچنگهای ضعیف رو میگیره اما فکنم نوع وارداتی به این شکل نباشهمتاسفانه خوشحالیم دوام نداشت چون دیدم شقایق موکتی یکی از هرمیت هارو خورده
اون چیزی که توی عکس پست قبلی ناواضح پیداست که تو دهان شقایقه چنگک های یه لابستر هست که دو سه روز پیش خریدمش معلوم شد که چنگکهای لابستر رو هم علاوه بر هرمیت کنده و خورده بود الان شقایق رو گذاشتم تو رف و لابستر هم زندست دلم براش میسوزه حیوون بیچاره یعنی زنده میمونه یا همین امروزو فردا میمیره
اگه سم شقایق تو بندش نفوذ کرده باشه ممکنه بمیره ولی حالا که تا الان دوام اورده انشاالله که چیزیش نیست و میمونه و جنگاش اگه قطع شده دوباره در میاداون چیزی که توی عکس پست قبلی ناواضح پیداست که تو دهان شقایقه چنگک های یه لابستر هست که دو سه روز پیش خریدمش معلوم شد که چنگکهای لابستر رو هم علاوه بر هرمیت کنده و خورده بود الان شقایق رو گذاشتم تو رف و لابستر هم زندست دلم براش میسوزه حیوون بیچاره یعنی زنده میمونه یا همین امروزو فردا میمیره
کلا دنبال چیزای خطر ناک رفتی شقایق موکتی و لابستر و...![]()
یعنی چنگکاش در میاد دوباره؟
میخواستم همین سوال رو بپرسم گفتم شاید خنده دار باشه چنگکاش از تلاقی گاه بدنش قطع شده یعنی هر دو بندش قطع شده الانم زیر یه صخره قایم شده
واقعا نمیدونستم اینقدر خطرناکه این شقایق دیگه حالم ازش بهم میخوره چیکارش کنم؟ ففلا که تو رف هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.