سلام
دوستان این محلول ویتامین atvitol jbl من تهیه کردم!
خوب هست؟؟؟
فروشنده گفت چند قطره از محلول روی غذا بریز و چند دقیقه صبر کن بعد غذا به ماهی ها بده! حالا باید اسکیمر را خاموش کنم؟؟؟ یا نیازی نیست
سلام
jbl برند خوب و با کیفیتیه اما در این زمینه ها برایت ول بهتر و به صرفه تره
همونطور که گفتن مصرفش کنین لازمم نیست اسکیمر و خاموش کنید
من خودم مولتی ویتامین رو به آب به صورت روزانه استفاده می کنم
اگه به صورت روزانه استفاده کنید روی سلامت ماهی ها تاثیر خیلی زیادی خواهد داشت
موفق باشید
لازم نیست هر روز استفاده بشه اما استفاده ازش هم خالی از لطف نیست اگه ماهی ها به غذایی که باهاش مولتی ویتامین رو مخلوط کردین علاقه نشون نمیدن همونطور که آقا صادق هم فرمودن می تونین مستقیم تو آب بریزین البته بهتره این کار رو در شب انجام بدین و اسکیمر رو هم برا 30-40 دقیقه خاموش کنین بد نیس!
یه بار یادمه چند سال پیش تو یکی از تاپیک ها نشستیم حساب کردیم هزینه استفاده روزانه مولتی ویتامین حدودا در ماه چقدر میشه ونسبت به قیمت ماهی ها خیلی ناچیز میشد ولی تاثیرش در سلامت ماهی ها واقعا فوق العادسلازم نیست هر روز استفاده بشه اما استفاده ازش هم خالی از لطف نیست اگه ماهی ها به غذایی که باهاش مولتی ویتامین رو مخلوط کردین علاقه نشون نمیدن همونطور که آقا صادق هم فرمودن می تونین مستقیم تو آب بریزین البته بهتره این کار رو در شب انجام بدین و اسکیمر رو هم برا 30-40 دقیقه خاموش کنین بد نیس!
عکاس نیستم ولی عکاسان را دوست دارم
![]()
استفاده ی روزانه از مولتی ویتامین علاوه بر هزینه روی سلامت ماهی هم تاثیر منفی داره مولتی ویتامین ها به علت داشتن ویتامین سی اگه زیاد استفاده بشه ماهی دیگه قادر به جذب و استفاده از ویتامین سی رو نداره و در آب انباشته می شه و خودش عامل استرس می شه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.