آرمان جان سلام
یه چیز میتونم بگم آفرین به این همه عشق
لذت میبرم از اینکه میبینم با چه علاقه ای کار رو دنبال میکنی
آرمان جان سلام
یه چیز میتونم بگم آفرین به این همه عشق
لذت میبرم از اینکه میبینم با چه علاقه ای کار رو دنبال میکنی
سلام اینده ی بسیار زیبا و خوبی دارند امیدوارم بتونید خوب سایزشون کنیدنژاد زیبایی رو انتخاب کردید
رسوندن ماهی هاتون به کیفیت اون 6 اینچی های که عکسشون گذاشتید کار اسونی اصلا نیست من واقعا امیدوارم که همین کیفیت رو که می فرمائید براتون ارسال کرده باشند
واقعا خوشحال میشم وقتی ببینم ماهی با کیفیت سایز ریز وارد کشورمون شه
موفق باشیذ
سلام ببخشید من هم الآن مشکلی رو که شما در مورد اون در صفحه ی پنج مطرح کردید را دارم
میخواستم بدونم این اوشن نوتریشن که در بارش حرف زدید و گفتید با این حل میشه منظورتون همون آرتمیا با مارک اوشن نوتریشن هست یا چیز دیگه ایه؟
ممنون میشم از پاسخ دهیتون.بچه ماهیام یکی یکی دار فانی رو وداع میگن
ممنونم سایش جان.
بله کار سختیه اما عزم من جزمه برای 5.5 حداقل 5.5 چون سری قبلی رو با سیفون هفته ای 20% و ماهی درجه 3 تایلندی تا 5.5 رسوندم 1 دونه هم 6 اینچی.
این سری هر روز 20% و متریال و غذای قوی انتخاب کردم.ایشالا سر بلند بیرون بیام!
در مورد کیفیت ماهیام اگه چیز بی کیفیتی در بیاد بنا به تضمین پس گرفته میشه و ماهی با همون سایز و کیفیت آآ همون نژاد وارد میشه و تحویل داده میشه
ویرایش توسط B@B@K : 2nd September 2014 در ساعت 12:38 AM
ویرایش توسط arman sourani : 2nd September 2014 در ساعت 12:36 AM
خب با اینکه زوده اما امروز بچه ها دیگه به زور گلدن البینوم غذا خور شدند و بچه مهیای تکثیریم هم قاطی اینا انداختم.
غذای اوشنی که این سری بردم واقعا کیفیت عالی داره همه ماهیا میخورند...حتی بچه ماهیا.
یه نکته توجهمو جلب کرد درسته این نژاد اهل خال زدن نیست اما قرمز تریناشون هم یه دونه خال نزدند تو اب سخت لوله.
عکس امروز ظهر.
اینم برا دوستی که یه عکس دیگه از مواد مصرفی خواسته بود:
![]()
ویرایش توسط arman sourani : 2nd September 2014 در ساعت 12:56 AM
سلام آرمان جان کارتون جای تحسین داره
به نظر من بسیار اصولی شروع کردید و گله قشنگی برای سایز کردن انتخاب کردید
ان شا الله بتونین ازشون هم در آینده تکثیر کنین
عالی بود
منتظر عکس های بعدی هستیم
درود بر شما.گفتم یه چند تا عکس بذارم براتون!این ماهیا وا نمیسند عکس بگیرم من....
عکس ها هم مال تقریبا هفته ای قبل هست و الان عکس جدید ندارم.به خصوص که ماهیا رو سورت کردم و جدا جدا غذادهی دارم براشون.ریزا با هم درشتا با هم.جالبه اراپشنها با هم میپرند و سوپر ردها با هم..خیلی عجیب!
الانم 1 سانت ازین بزرگتر شدند و بین نیم باکس ماهی فقط 1 مورد رشد کم داشتم که اونم براش یه فکری دارم.
این عکسای 1 ماه تقریبا پیش.ایشالا عکس جدید تونستم میذارم
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)