سلام
کاربرد اون انگشتی که پشت پای خروس هست چیه؟![]()
از سیر بصورت جدا هم میتونید استفاده کنید یک حبه سیر رو به 4 قسمت تقسیم کنید و به هر یک از مرغ و خروس 1 قسمت بدید
چند روز محیط نگهداری طیور رو گرم نگهدارید و جیره غذایی اونها رو زیاد کنید بعد از واکسن نیوکاسل استفاده کنید البته این نظر شخصی من هستش و تجربه دوستانی که از طیور نگهداری میکنند با زهم شما از دکتر دامپزشک این مورد رو سوال کنید اگر ایشون صلاح دونستند اقدام به واکسیناسیون کنید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام لینک زیر را ببینید. حاصل تجربه خودمه .
بخونید هرجا سوال داشتید بهم بگید.
http://www.parsipet.ir/thread31728.html#post236387
متاسفانه این مرغتون هم فکر کنم گرفته.
این مرغ را هرچه سریعتر از گله جدا کن .
جای مرغاتم اگه میتونی یه آتیش روشن کن و بذار داخل در و ببند تا دود اونجا رو بگیره بعد بیار بیرون و در و 10 دقیقه باز بذار تا دود بره بیرون. فقط قبلش مرغ ها را ببر بیرون.
مخلوط سیر و ماست خویبه. به این صورت استفاده کن : سیرو رنده کن و بریز داخل ماست و مخلوط کن . بذار پیش مرغ بیمار . اگه خورد که هیچ اگه نخورد دهنشو باز کن و با قاشق بریز تو دهنش.
برای پرنده های سالم هم همینکارو کن.
داروی انروکین هم میتونی استفاده کنی برای مرغ بیمار ولی قبلش با دامپزشک مشورت کن.
موفق باشید
مرغ اولی که گردن لخت معروفند.
اصل این نژاد از مجارستان نشات گرفته اما گونه تکامل یافته آن در آلمان مشاهده شده که علت بی پر بودن گردنشان عدم وجود ژن غالب feathering بوده است .
مرغ های این نژاد تخم گذاران خوبی هستند . اغلب تخم مرغ ها به رنگ قهوه ای و گاهی هم به رنگ سفید می باشد.
در این گونه از نژاد به دلیل عدم وجود پر در دما های بسار سرد مراقبت و حفاظت بیشتری باید صورت بپذیرد. اما همانطورکه در بالا اشاره شد توانمدی قابل ملاحظه ای در کنار آمدن با هوای گرم را دارا می باشد.
وزن تقریبی خروس ها از 3200 تا 3500 گرم و وزن مرغ ها از 2500 گرم تا 3000 می باشد.
گردن لخت ها را می توان در چندین گونه فری و کاکلی و در رنگ های مختلف از جمله سیاه و سفید ، سفید و قهوه ای مشاهده نمود.
دومی هم یه خروس معمولی یا رسمی میباشد.
موفق باشید
با تشکر از راهنمایی های همگی
من با اندک اطلاعی که دارم بنظرم واکسیناسیون وقتی به بیماری مبتلا هستند کار درستی نیست دامپزشک هم گفت صبر کنیم تا خوب شوند
واقعا تحمل از دست رفتن دانه دانه این جوجه ها رو ندارم می خواهم کاری کنم زنده بمانند اما متاسفانه مکانی برای گرم نگه داشتن هم نداریم فقط می شود به داخل خانه بیاریمشون ولی خواندم که این بیماری به انسان هم قابل سرایته برای همین می ترسم
جیره غذایی برنج و ماست و سیر را ادامه بدهم می شود کمی از جیره غذایی روزانه مناسب این بیماری بنویسید این تنها موردی است که می توانم به خوبی رعایت کنم
خواهش میکنم.
واکسیناسیون باید در آغاز هر فصل صورت بگیرد ، الان دیگه با واکسیناسیون کاری نمیشه کرد.
محل نگهداریشون و همونطور که قبلا گفتم ، سعی کن زغال روشن کنی تا دود زغال باعث ضدعفونی شدن محلشون بشه.
سپس میتونی دور محل را با نایلون بپوشونی.
همین جیره ماست و سیر و هررزو ادامه بده.
هفته ای دوبار هم دون مخصوص برای پرندگان گوشتی براشون بریز تا خوب تقویتشون کنه.
داروی انروکین هم حتما بگیر و دستور مصرفش هم از دامپزشکی بپرس.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)