سلام
می شه خواهش کنم به من کمک کنین؟؟
من هیچ اطلاعاتی در رابطه با نگهداری فایتر نداشتم! دو تا فایتر نر دارم که یکیشون رو عید، اون یکی رو هم هفته ی پیش خریدم!
متوجه نا آرومی ماهی دوم شدم و فکر کردم شاید به خاطذ تغییر مکان و یا حمل و نقلش باشه!
تا اینکه امشب بعد از تعویض آب هر دو ماهی متوجه شدم که ماهی اولم هم به شدت نا آرومه!! یعنی مثل اون اول نیست که همش تو تنگش بچرخه و تکون بخوره!!
با یه سرچ توی گوگل به این لینک اومدم و تمام سوال ها و جواب ها رو خوندم و متوجه اشتباهات شدیدم تو نگه داری از ماهیام شدم!!
ماهی دومم حال بهتری داره و نسبت به ماهی اولم سر حال تره!! اما بعد از خوندن این تاپیک احساس می کنم اون رو هم باید زیر نظر بگیرم!!
چیزهایی که از تاپیک متوجه شدم در رابطه با نگه داری فایتر اینه:
**یه ظرف ترجیحا 4 لیتر به بالا
** تغذیه با غذایی متنوع، روزی 2 وعده، هر وعده نهایتا دو عدد (از قبل 5 دقیقه خیس خورده)
** تعویض فقط با آب هم دما که دپو شده!
** نور خورشید به مدت حدود 1 ساعت روزانه
**دمای بین 25-30
** ماهی باید از استرس دور باشه!
من اینا رو فهمیدم!!
حالا چند تا سوال داشتم!!
*** اینکه دقیقا از چه غذاهایی استفاده کنم؟
*** تو تنگی که ارتفاعش بیشتر از 20 نیست اما نسبتا بزرگه چه جوری ازش نگه داری کنم؟
*** نور خورشید حداقل و حد اکثرش چقد باشه؟
*** این حمام نمک که اشاره شده تو پست ها، وقتی ماهی بیمار نیست هم میشه با دوز نمک کمتری استفاده کرد ازش؟ به عنوان ضد عفونی کننده؟
*** گذاشتن آینه جلوی ماهی (یا گذاشتن تنگ دو تا ماهی رو به روی هم) برای فعالیت و جنب و جوش، روزانه باید باشه؟ روزی چند بار؟ چه مدت؟
*** تو تنگ ماهیم، چه چیزایی می تونم بذارم که خوشش بیاد؟
*** آیا ماده ی ضد عفونی کننده ای وجود داره که مثلا بگین هفته ای 1 بار یا 2 بار این مقدار رو وارد آبش کن تا ضدعفونی بمونه؟
بعد از خوندن این تاپیک خیلی حالم بد شد! من هیچ اطلاعات خاصی از نگه داری فایتر نداشتم! اگه ممکنه کمکم کنین!!
ماهیام به جز اینکه کم تحرکن مشکل دیگه ای ندارن! نه ورم شکم نه دونه ی سفید نه چسبیدگی دم!! البته تو ماهی اولم یه کم جمع شدگی باله هاش محسوسه اما نه اونقدی که عکسای تو تاپیک بود!! ممنون می شم کمکم کنین![]()