امير عزيز سلام.آقا عكس ديسكسها رو نذار لطفا.داغ دلمون تازه ميشه وا.... .
در ضمن اين دوست ما منظورش از آقا پويا ، بود كه اسم اين عزيز آقا پويا هست كه از دوستان هست.
امير عزيز سلام.آقا عكس ديسكسها رو نذار لطفا.داغ دلمون تازه ميشه وا.... .
در ضمن اين دوست ما منظورش از آقا پويا ، بود كه اسم اين عزيز آقا پويا هست كه از دوستان هست.
سلام امیر اقا . ببخشید شما دیسکس هاتون واقعا خاص هستند و آدم لذت میبره میتونم بپرسم معمولا از کجا تهیه میکنید و چه فاکتورهایی رو کنترل میکنید ؟ اگرپاسخ این سوال قابل مطرح کردن در تاپیک نیست ممنون میشم برام پ خ کنید . با تشکر
با آرزوی سلامتی برای شما و دیسکس هاتون و لطفا باز هم عکس های جدید بگذارید. با تشکر
استاد....رفیق.....داداش ....لطفا یکم مراعات کن من مشکل قلبی دارم![]()
سلام...سلام امیر اقا . ببخشید شما دیسکس هاتون واقعا خاص هستند و آدم لذت میبره میتونم بپرسم معمولا از کجا تهیه میکنید و چه فاکتورهایی رو کنترل میکنید ؟ اگرپاسخ این سوال قابل مطرح کردن در تاپیک نیست ممنون میشم برام پ خ کنید . با تشکر
با آرزوی سلامتی برای شما و دیسکس هاتون و لطفا باز هم عکس های جدید بگذارید. با تشکر
لطفا جواب سوال این دوستمون رو عمومی بدید
من هم چنین ماهی های زیبایی رو کم دیدم ...
خیلی مشتاقم جواب این سوال رو بخونم
امیدوارم همیشه سالم و سرحال باشن...
سلام دوست منسلام امیر اقا . ببخشید شما دیسکس هاتون واقعا خاص هستند و آدم لذت میبره میتونم بپرسم معمولا از کجا تهیه میکنید و چه فاکتورهایی رو کنترل میکنید ؟ اگرپاسخ این سوال قابل مطرح کردن در تاپیک نیست ممنون میشم برام پ خ کنید . با تشکر
باور کنید سوالتون رو همین الان دیدم (حواس پرتیه دیگه ) بایت تاخیر در جواب گویی عذر میخوام
باید به عرض برسونم که از جای خاصی تهیه نمی کنم ولی از هر جای هم ماهی خرید نمی کنم و ولی چندتا نکته رو رعایت می کنم
اول از همه اینکه من سعی می کنم توی یک مدت زمان خاص (حداکثر دوتا سه هفته ) هر چی ماهی می خوام رو تهیه کنم و دیگه ماهی نمی خرم تا اینها سایز بشند که معمولا یک سالی طول میکشه بعد اینها رو رد می کنم و بعد روز از نو روزی از نو
اینجوری تانکهای من بعداز یک قرنطینه سنگین دیگه تبدیل به یک محیط بسته می شه و ماهی جدید به تانک وارد نمی شه
باز اگه سوالی بود در خدمتم
سلام ، ممنون از پاسختون. انشاالله موفق باشيدسلام دوست من
باور کنید سوالتون رو همین الان دیدم (حواس پرتیه دیگه ) بایت تاخیر در جواب گویی عذر میخوام
باید به عرض برسونم که از جای خاصی تهیه نمی کنم ولی از هر جای هم ماهی خرید نمی کنم و ولی چندتا نکته رو رعایت می کنم
اول از همه اینکه من سعی می کنم توی یک مدت زمان خاص (حداکثر دوتا سه هفته ) هر چی ماهی می خوام رو تهیه کنم و دیگه ماهی نمی خرم تا اینها سایز بشند که معمولا یک سالی طول میکشه بعد اینها رو رد می کنم و بعد روز از نو روزی از نو
اینجوری تانکهای من بعداز یک قرنطینه سنگین دیگه تبدیل به یک محیط بسته می شه و ماهی جدید به تانک وارد نمی شه
باز اگه سوالی بود در خدمتم
امير عزيز امكانش هست عكس جديد از ماهيهاتون برامون بذاريد؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.