بر خلاف دوستان من اصلا به اين نژاد علاقه ندارم چئن خاطره بد دارم ازش
سلام دوستان يه جفت ديسكس تو هر بار تخم ريزي حداكثر تا چند تخم ميذاره چون تو چند تا از عكسها تعداد نوزادها بنظر زياد مي اومد![]()
درود
میخواستم بدونم ایا با افزایش سن دیسکس در صورت تغذیه خوب فرم بدن دیسکس گرد تر میشه؟
و اگه کسی جواب سوال بالایی رو که پرسیدم در مورد نژاد وایت انجل لطفا به من بگه؟
سپاس
سلام . اگر منظورتون دیسکس بالغ هست و می خواید بعد از مدتی صاحب دیسکس گرد بشید که امکان نداره . ولی دیسکس های ریزی وجود دارند که بعد از مدتی گردی بدنشون بهتر می شن .
سلام
من روی این بحث تحقیق کردم و الآن هم درحال تحقیق هستم
اگه ماهی شما نژاد خوبی داشته باشه و خوب تغذیه بشه که گرد میشه.
اگه نژاد خوبی داشته باشه ولی خوب تغذیه نشده باشه خیلی سخت و خیلی در دراز مدت میشه درستش کرد ولی نه 100٪.
اگه نژاد خوبی نداشته باشه که شما هیچ جوره نمیتونی ماهی گردی که میخوای داشته باشی.
به طور کلی اول نژاد دوم تغذیه و سوم شرایط آب و اکسیژن محلول مهمه.
دوست منسلام
من روی این بحث تحقیق کردم و الآن هم درحال تحقیق هستم
اگه ماهی شما نژاد خوبی داشته باشه و خوب تغذیه بشه که گرد میشه.
اگه نژاد خوبی داشته باشه ولی خوب تغذیه نشده باشه خیلی سخت و خیلی در دراز مدت میشه درستش کرد ولی نه 100٪.
اگه نژاد خوبی نداشته باشه که شما هیچ جوره نمیتونی ماهی گردی که میخوای داشته باشی.
به طور کلی اول نژاد دوم تغذیه و سوم شرایط آب و اکسیژن محلول مهمه.
سلام
دیسکسی که به سن بلوغ میرسه دیگه از لحاظ فرم بدن تغییری نمیکنه - اگر تغذیه اش خوب باشه - بدن جا میوفته و از پیشانی پهن تر میشه - گرد تر نمیشه (اگر بصورت گرد به سن بلوغ نرسه)
مثلا شما میخواید یه پسر 15 ساله رو با تغذیه بکنید مثل 30 ساله - میشه ولی مثل اصلش نمیشه
سلام به شمادوست من
سلام
دیسکسی که به سن بلوغ میرسه دیگه از لحاظ فرم بدن تغییری نمیکنه - اگر تغذیه اش خوب باشه - بدن جا میوفته و از پیشانی پهن تر میشه - گرد تر نمیشه (اگر بصورت گرد به سن بلوغ نرسه)
مثلا شما میخواید یه پسر 15 ساله رو با تغذیه بکنید مثل 30 ساله - میشه ولی مثل اصلش نمیشه
خوب منم که همینو گفتم!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.