" تقصیر شماست دیگه آقای وکیلی، اینقدر که دیر به دیر عکس میذارید از طوطی هاتون ما همرو قاطی کردیم باهم"
" تقصیر شماست دیگه آقای وکیلی، اینقدر که دیر به دیر عکس میذارید از طوطی هاتون ما همرو قاطی کردیم باهم"
آقای اسکندری به نکته خوبی اشاره کردناینقدر طوطی با اسم های مختلف تو این تاپیک معرفی شده منم هیج کدوم رو با اسم نمیشناسم
فقط شادی چون آخری بود یادم موند
جیمی هم خیلی زیباست . ایشالا که دوست خوبی بشه براتون . جای شادی رو براتون پر کنه
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه شادی از بین ما رفت
با توجه به این که هر کاری از دستم بر میومد از روز اولی که وارد منزل بنده شد برای درمانش انجام دادم ولی به دلیل مشکل ویروسی و میکروبی و دلیل مهمترش عدم وجود دامپزشک کار بلد در ایران نتونستیم کاری براش انجام بدیم چند روز پیش مرد.
از اونجایی که سعی کردم منطقی با قضیه برخورد کنم و دیدن قفس خالی شادی برام قابل درک و تحمل نبود امروز یک عروس لوتینو تازه دون خور شده خریدم که اسمش رو گذاشتم جیمی.
به زودی عکسهای جیمی رو براتون میزارم
سلام آقا بهزاد
منم مجدد تسلیت میگم بابت از دست دادن شادی عزیز
جیمی کوچولو خیلی زیباست
امیدوارم همیشه درکنارتون سالمو شاداب باشه
انشالا به زودی هم یه دوست با سایز بزرگبراش بیارید تا دوتایی آتیش بسوزونن
![]()
من دیر به دیر عکس میزارم؟؟؟؟!!!!" تقصیر شماست دیگه آقای وکیلی، اینقدر که دیر به دیر عکس میذارید از طوطی هاتون ما همرو قاطی کردیم باهم"
از این به بعد تند تند عکس میزارم ببینم دیگه کی جرات داره اسم بچه هامو با هم اشتباه بگیره
مرسی سپیده خانم....
والله چی بگم حق دارید,خودمم هر از گاهی به عکساشون نگاه میکنم تا اسماشون یادم نره
مرسی از نظر لطف شما
از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان من از کاکادوها خیری بهم نرسیده واسه همین فکر نکنم دیگه بخوام برم سمتشون مگر این که یک ملوکان گوگولی پیدا کنم که دوباره ..... بشم بخرمش![]()
عکس جدید جیمی.........
![]()
سلام همشهری طوطی خیلی سالم و خوشگلی دارید.
مبارکتون باشه
سلام آقا بهزاد
عکس قشنگی شده
معلوم نیست داره به چی فکر میکنه وروجک
خدا حفظش کنه
سلام
بابت شادي واقعا متاسفم شدم
ايشالا ديگه از اين دست تجربه ها نداشته باشيد
جيمي هم خيلي نازه. خدا واستون حفظش كنه
چه چشمهاي شرابي هم داره![]()
با سلام
طوطي هاي خيلي خوشگلي داشتين
تنها سوالي كه ذهنمو مشغول كرده اينه كه چرا وقتي طوطي ها بهتون وابسته ميشدن ميفروختين؟؟!!
اونوقت طوطيا ناراحت نميشن؟!
به نظرم كارتون يكم بي رحمانه بود
من تا از خونه ميرم بيرون دلم براي طوطيم تنگ ميشه با اينكه هنوز نه دستيه نه حرف ميزنه
آخه چجوري ميتونين بعد زحمت هايي كه براشون كشيدين رهاشون كنيد!!!!![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.