سلام.بنده هم بخاطر جفت بهتون تبریک میگم.بنده که متخصص نیستم ولی بقیه ی دوستان که اتفاقا اطلاعاتشون از بنده خیلی هم بیشتره هم نظرشون رو خوندم کاملا درست بود.ماده آماده ی تخم گذاری هست.ایشالا به زودی تخم هم خواهند گذاشت.موفق باشید
صبر داشته باش ايشالا به همين زودي خبر هاي خوش بهمون ميدي
از فيبر بالاي نوك ماده پيداس. ببين . . . قهوه اي پررنگ شده. اين نشون ميده كه آماده و مست هستش.
آره ديگه. الان كه خانم خانم ها ميخوان تخم بگذارن كمتر غذا ميخورن عوضش آقا مهندس به خانومشون غذا ميدن
مامانم هميشه ميگن زندگي رو بايد از اين مرغ عشق ها درس گرفت . ببين چطور عاشقانه با هم رفتار ميكنن و آقا هواي خانومش رو داره![]()
صبر داشته باش ايشالا به همين زودي خبر هاي خوش بهمون ميدي
از فيبر بالاي نوك ماده پيداس. ببين . . . قهوه اي پررنگ شده. اين نشون ميده كه آماده و مست هستش.
آره ديگه. الان كه خانم خانم ها ميخوان تخم بگذارن كمتر غذا ميخورن عوضش آقا مهندس به خانومشون غذا ميدن
مامانم هميشه ميگن زندگي رو بايد از اين مرغ عشق ها درس گرفت . ببين چطور عاشقانه با هم رفتار ميكنن و آقا هواي خانومش رو داره
اره ولی خانوم خانوما همش علاقه داره پرده اتاقو بخوره)
البته به غذاش خوردنش دقت نکردم ولی دیدم مهندس بهش غذا میده
بیشتر وقتام خانوم خانوما تو لونس
وقتاییم که بیرونه تا یکی میره سمت قفس میپره تو لونه
تو اين مدت كه دارن براي تخم گذاري و جوجه داري آماده ميشن بهتره كمتر از قفس آزادشون كنيد تا روي تخم گذاري متمكر بشن
با توجه به تصاویر زیر توضیح دهید آیا این پرتده تخم دارد؟؟؟ 2.5 نمره)
یه سوال دیگه.این شیطونای من همه غذاشونو میریزن بیزون بعد میرن پیین کف قفس میخورن.چیکارشون کنم؟؟؟الان اینایی که کف قفس ریخته از دیروز صبح تا حالا ریختن.همشم دونس.اصلا پوست نیست
ایشون و اوشون در طول روز منتظرن من زیرشونو بردارم چنین کارای بکنن
ویرایش توسط sepideh : 2nd September 2013 در ساعت 05:06 PM
اااااا چرا اینجوری شد؟؟
برچسب آپارات زده بودم دیگه
اینم لینک آقا و خانوم
مرغ عشق های من
سلام.بهتره مجدد لینک آپارات رو اصلاح کنید.اشتباه خورده.سوالاتتون رو هم توی تاپیک مرغ عشق (باجریگار) مطرح کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.