نه خاله مبلشون زیر میز کامپیوتره منم یه تیکه کارتن پلاست کشفیدم توی حیاط گذاشتم جلوش روش پارچه و ظرف خوراکیشون رو گذاشتم به فرش کاری ندارن روی فرش فقط بدو بدو می کنن عقده این مدت رو درمیارن![]()
خونه جدیدشون هنوز افتتاح نشده ولی همونه که دیدی فقط یکم جینگلی شده فعلا اوردمشون به اتاق عادت کنن دیگه اتاق رو نصف کردم که این بجه ها راحت باشن برای خودشون ریخت و پاش کنن
به به..معلومه حسابی خوش میگذره..![]()
چه جورم می دونی چکار میکنه این دوروزه بیچاره هپی هیکلش بزرگتره زودتر خسته می شه تا میره بخوابه میاد می پره سرهپی فرار می کنه یعنی بیا دنبالم کن خودشم که یکم استراحت می کنه یه دفه شروع می کنه به سوت زدن یعنی پاشو بیا کجایی اصلا یه وضعی یه وقتا هم انگار که دنبالش کردن همچین واسه خودش می دوه یه دونه از این فایل کشوهای پلاستیکی دارم کوجیک گذاشتم اون وسط اینقدر خوششون اومده مخصوصا ژولی می رن دور اون می چرخن بازی می کنن کلی عقده شون رو باز کردن راستی بچه کلی باهوش شده این همه غیبتش رو کردیم کلی چیز که باید می فهمید فهمیده![]()
مریم جان خدا حفظشون کنه
خیلی بامزه و دوست داشتنی ان
معلومه که حسابی شیطونن
چقدر خوبه که با هم بازی میکنن و سرگرم میمونن![]()
سلام میخوام یک خوکچه نر فشن بخرم میشه توی این سبدا نگه دارم؟فکر کنم راحت تر از قفس های دیگه باشه درسته؟مرسی
این سبد که می بینید بیشتر برای حمل و نقل و اسکان موقته اما خوب اگر طی روز اجازه داشته باشه که توی یه بخشی از اتاق واسه خودش آزاد باشه و بازی کنه مشکلی پیش نمی یاد اما اگر همش بخواد توی این باشه نه خوب نیست من یه مقدار الان از نظر گرمی و سردی هوا مشکل دارم نرفتم هنوز زیرزمین کامل مستقر بشم بالا که هستم بچه ها توی باکس هستن عصرا میان پایین توی اتاق کلی بازی می کنن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.