از حمام ید هم میتونید استفاده کنید که برایه این کار برایت ول یه محصولی داره به نامه medicoralکه محصول خوبیه
از حمام ید هم میتونید استفاده کنید که برایه این کار برایت ول یه محصولی داره به نامه medicoralکه محصول خوبیه
مرجانهای lps به خصوص همر و حبابی و مشابه اشون خیلی به ضربه حساس هستند و در صورت اسیب دیدن هم چون یه بافت منسجم و کلی هستند معمولا امیدی به ترمیم و بهبودیشون نیست و از همون نقطه که ضربه خوردن شروع به تخریب کل بافت مرجان میکنه.البته اگر شانس داشته باشید با همین محلول restore برایتول و شرایط ایده ال اب و جدی نبودن صدمه ممکن هست دیگه تخریب ادامه پیدا نکنه و بقیه بخشها سالم بمونن.
برای مواقعی که سنگها رو جابه جا میکنید خیلی خیلی دقت کنید به مرجانهای lps تا نیافتن و ضربه نخورن.ترجیحا تا حد امکان وقتی مرجان رو به اکواریوم معرفی کردید جا به جاش نکنید .در موقع خرید ریف و حمل و نقلش هم همینطور مراقب سلامتش باشید.
اکواریومتون زیباست.به نظرم اگر یکم ارتفاع سنگها بیشتر باشه زیبا تر هم میشه.
ممنون آقا حسین سنگهارو جابه جا کردم کلا" همه ریفهارو بیرون آوردم ولی همر یه کم ضربه خورد امروز از دارویه مدیکورال برایت ول استفاده کردم به نظرتون چطوره
Brightwell Aquatics - MediCoral
مدیکورال محصول خوبی هست و کمک زیادی میکنه که حداقل ریفی که ضربه خورده از نظر ایمنی تقویت بشه تا عفونت و بیماری ایجاد نشه و فرصت بازسازی و ترمیم بخش اسیب دیده رو پیدا کنه. تعریف این محصول رو شنیدم اما تجربه ی شخصی استفاده ندارم. امیدوارم که مفید واقع بشه و بعد نتایج مثبتشو ازتون بشنویم.
شاد و موفق باشید
این محصول بیشتر برای حمام دادن
که باید ریف بسته به نوعش
به مدت زمان که خود محلول بیان کرده
داخل یک ظرف جدا حمام بدی
تا به بافت اسب دیدش کمک کنه
از restor استفاده کن احتمال زیاد بافتش ترمیم میشه فواد جان
بادبانی نسبت به بقیه جراح ها مقاومتره و امید داشته باشین به غذاخور شدنش
نمایه کلی هم بدنیست ولی خیلی جاداره تا یه اکواریوم ایده ال بشه
(من نسبت به ماههایه اولی که خودم اکواریوم رو راه انداخته بودم میگم و به نظرم خیلی بهتر میتونست باشه اکواریومتون)
بهش اسپرولینای jbl بده نمیتونه مقاومت کنهمیخوره .البته بازم میگم حتما موقع خرید تو مغازه امتحان کنید که غذا بخوره ماهی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)