ممکنه بفرمایید چه پارامتر هایی و چطور
من تست no2 و نمک رو فقط انجام دادم که نمک ۲۳ no2 صفر
نوید جان شما برای چک کردن سیکل باید نیتریت و امونیاک رو تست بزنید اول امونیاک بالا میره بعد نیتریت از صفر شروع به زیاد شدن میکنه و بعد جفتشون که نزدیک به صفر شد یعنی سیکل تمومه که به صورت عادی یه 30 روزی طول میکشه البته اینکه باکتری خریدی و گذاشتی توی کمدت همون عادی میشه ها!
آقا مگه نمیره بالا پس چطوری ۰ میشهنوید جان شما برای چک کردن سیکل باید نیتریت و امونیاک رو تست بزنید اول امونیاک بالا میره بعد نیتریت از صفر شروع به زیاد شدن میکنه و بعد جفتشون که نزدیک به صفر شد یعنی سیکل تمومه که به صورت عادی یه 30 روزی طول میکشه البته اینکه باکتری خریدی و گذاشتی توی کمدت همون عادی میشه ها!
چرخه ازت یا همون سیکل ازت بطوریه که باکتری هایه نیتروزوموناس امونیاک که تو اکواریوم بوجود امده رو مصرف میکنن و به نیتریت تبدل می کنن
تو این مرحله نیتریت از صفر شروع می کنه به بالا رفتن تا موقعی که باکتری هایی به نام نیترو باکتر بوجود میان و نیتریتو تبدیل می کنن به نیترات
و اینطوری میشه که نیتریت شروع می کنه به پایین اومدن که هر موقع صفر بشه سیکل تمومه
سلام به همه دوستای گلم :
تانک ما راه افتاد تقریبا هم سیکلش تموم شد که عکسهارو آپ میکنم ولی چندتا سوال هم هست که ممنون میشم راهنمایی کنید
میخواستم بدونم اینهایی که روی لایوراکم هسست چیه خوبن یا بد؟
![]()
مبارکه اینام عکسه ابتازیا هست که هرچه زودتر از بین ببریش بهتره که بعدا بد جور اذیتت میکنه روششم که خودت میدونی البته به جز کندنشون میتونی داروشم بخری و با سرنگ بزنی بهشون
من سعی کردن داغونشون کنم اما بازهم اومدن بیرون با دارو چطوری و با سرنگ چطوری ؟و کدوم راه بهتره
اینها هم هستن که مشکوک ببین اینهارو هم بکشم
![]()
من با سرنگ دلم نمیاد این کارو بکنم روش دیگه اگه لطف بفرمایید ممنون میشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.