همونطور که گفتن مرجان رو از تانک خارج کنیداول ممنون بابت توجهت دوست عزیز اکواریوم حجمش 90 لیتر مرجانم فقط همون یک دونس که تو عکس میبینی با این وجود هنوز لازمه برش دارم؟برای زیبایی تانک گذاشتم.دوم من هنوز جوابمو بابت رنگ قرمز ماهیم نگرفتم.راستش اوایل خواستم میکس درست کنم بدم ولی بعضی دوستان مارو ترسوندم گفتن غذای خشک بده دلو میکسو این حرفا ماهیتو میکشه انگل روده ای میگیره و از این حرفا
شما غذای دست ساز نمید به ماهیت به هر علت می تونی استاگزانتین رو تو اب حل کنی
غذای خشک رو تو محلول خیس کن بزاری خشک بشه بدی به ماهی
این استاگزانتین که گفتین رنگ دونس؟من از کرمان هستم کل ماهی فروشی هارو گشتم کسی نداشت از کجا میتونم تهیه کنم؟ممنون
سلام
من برای رنگ فلاورم رد سین بهش میدم ک تاثیری روی رنگش نداره چ غذایی برای رنگ خیلی خوبه و رنگشو پررنگتر میکنه
سلام ب همگی
اقا غذاهایی ک برای رنگ ب فلاور میدیم مثل رد سین.جی بی ال.رد سوموو.........ماهی رو عقیم میکنه و کبدشو از بین میبیره؟؟؟؟چون توی یک سایتی مدیرش همچین ادعایی کرده بیشتر این غذا ها ایتاگزانتین و جلبک های دریایی هستن ک برای ماهی ضرر نداره این بنده خدا درست گفته یا ن؟؟؟؟؟؟؟
چرند گفتهسلام ب همگی
اقا غذاهایی ک برای رنگ ب فلاور میدیم مثل رد سین.جی بی ال.رد سوموو.........ماهی رو عقیم میکنه و کبدشو از بین میبیره؟؟؟؟چون توی یک سایتی مدیرش همچین ادعایی کرده بیشتر این غذا ها ایتاگزانتین و جلبک های دریایی هستن ک برای ماهی ضرر نداره این بنده خدا درست گفته یا ن؟؟؟؟؟؟؟
نداشنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط هرمن نده
ویرایش توسط sina75m : 13th July 2014 در ساعت 04:45 PM
غذاهه خوب از آب در نیومد
ماهی نمیخوره
میخوام بریزمش دور
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.