دوست عزیز brightwell aquatics اسم شرکته برایتول هست شما اسم شرکتو با دو محصول از خود همون شرکت مقایسه کردین یا من بد متوجه شدم؟!
رو نیترات هم تاثیر داره ولی برای پایین اوردن فسفات بیشتر استفاده میکنند
نیترات ار اگه همون رزینه تولید شرکت برایتول هست که به درد نمیخوره
فسفات گیر نوعشو مشخص نکردین
ویرایش توسط Drax777 : 13th November 2014 در ساعت 12:22 AM
دوستان عزيز با سلام
من يكماهه كه اكواريوم ٦٠٠ ليتري اب شور رَآه اندازي كردم با سامپ ٢٠٠ ليتري نيترات و سختي اب مناسبة ايا ميتونم مرجان يا شقايق تو اكواريوم داشته باشم يا حتما بايد چند ماه صبر كنم تا كيفيت اب بهتر بشه
سلام چند تا سوال دارم
من همون طور که تو عکس میبینید دوتا دلغک دارم از کجا بفمم اینا جفت شدن با همدیگه؟ اینا دوتاشون 24 ری تو شقایقن کنار همن
سوال بعدی وقتی دستم رو میبرم تو اب نزدیک شقایق میکنم اون دلغک کچولوه میاد ضربه کوچولو میزنه به دستم چرا؟
از کجا بفمم میخان تخم ریزی کنن؟
![]()
سلام
الان بحث همین بود،به منم همچین چیزی گفته بودن اما من با یه کارشناس خبره که مشورت کردم عین فرمایش یکی از دوستان رو توی ۲-۳ پست بالاتر گفت که کی گفته باید صبر کنی!!!
شما اطلاعاتت رو ببر بالا، اول حسابی مطالعه کن،چون یه سری مرجانها و شقایقها هم با هم ناسازگارند یا نوع خاصی از نگهداری رو نیاز دارن،بعد اگه فسفات وسیلیکات و آموتیاک و مس و کلسیوم و نیتریت ونیترات و ph و kh آب خوبه، مرجان و شقایق بذار، کاری که من کردم وشکر خدا تا حالا هیچ تلفاتی نداشتم.
اول حسابی مطالعه کن بعد
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام
دلقکها وقتی به دنیا میان تک جنسی هستن و بعد توی کلونی اونایی که غالبتر و بزرگترن می شن ماده، وریزترها نر
احتمالا ًجفت هستن اگه سایز متفاوت دارن، و اونی که می زنه نر هست چون دفاع از قلمرو با اونه
لینکش رو یادم نیست اما یه تاپیک برای جفتگیری دلقکها داریم. بگردی راحت پیداش می کنی
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 13th November 2014 در ساعت 01:02 AM
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)