سلام
بعد از کلی وقت تونستم کمی از این بچه ماهی ها رو بزرگ بکنیم تجربه های که کسب کردم اینا بودن
1.تغذیه با تخم مرغ با اینکه راحتره ولی چند تا مشکل داره - آب رو خیلی زود تیره رنگ میکنه مشکلی هم که داره بعضی از بچه ماهی ها میچسبن به زرده تخم مرغ و شنا کردن براشون سختتر میشه
2.نهایت سعی خودتون رو باید بکنید تا اب هیچ فضولاتی نداشته باشه از ماهی نر یا ماده ( نزدیک 3-5 تا از بچه ماهی ها رو دیدم فضولات پدرشون که چند روز بود اونجا بود بهشون چسبیده بودن و مرده بودن ) چون نمیتونم سفون بکنم برای همین نمیتونم اون فوضلات رو هم کامل خارج بکنم
یک سوالی داشتم تو پست های قبلی هم ندیدم من تو یک فیلم اموزشی دیدم وقتی می خواد ماهی نر و حتی ماده رو به تانک تکثیر اضافه بکنه با اینکه اول اب صاف بود ولی بعد چند دقیقه ماهی ها رو تو همون تانک تو آب سبز اضافه کرد ( برای تکثیر خوبه مقداری اب سبز همون اول کار اضافه بکنیم )
اصلا کار درستی هست که به تانک نر های تنها و یا ماده ها هم اب سبز اضافه بکنیم ؟
من برای اینکه اب سبز داشته باشم کمی کرفس رو جوشوندم بعد تو یک شیشه نوشابه ریختم گذاشتم جلوی آفتاب کمی هم برگ کرفس داخلش گذاشتم بمونه نمیدونم مراحل رو درست رفتم فردا میتونم از این آب سبز استفاده بکنم به جای زرده تخم مرغ