کسی نطری داره در موردش؟میخام بزارمش سر راه اب برگشت از تانک به سامپ
![]()
کسی نطری داره در موردش؟میخام بزارمش سر راه اب برگشت از تانک به سامپ
![]()
شما استادید ,این دامسل نصف کف دست شده,درسته من هم گرفتمشمن اوایل که تانکم رو راه انداخته بودم و بی تجربه بودم یک دامسل گرفتم. جاتون خالی خودمم میزد و حسابی زرنگ بود. ولی اصلا اینجوریهایی که شما میگید نبود دیگه. خیلی شیک و مجلسی یک تله با نوشابه خانواده درست کردم و نمیدونم چی ریختم ( میگو یا گرانول ) و خیلی راحت گرفتمش. اونم ۲بار. چون دفعه اول نخ رو شل بسته بودم و در رفت. فقط دو ساعت وقتم رو گرفت. اگه دامسل شما خیلی زرنگ تر از یکی من باشه که بعیده٬ شما میتونید تله رو یکی دو روز بگذارید تو تانک تا بهش عادت کنه و بعد اقدام به گرفتنش کنید. به خدا این همه طول و تفسیر نداره گرفتن یک دامسل ها. موفق باشید.
یه توضیح می دی چه جوری ساختی تله ات رو؟من اوایل که تانکم رو راه انداخته بودم و بی تجربه بودم یک دامسل گرفتم. جاتون خالی خودمم میزد و حسابی زرنگ بود. ولی اصلا اینجوریهایی که شما میگید نبود دیگه. خیلی شیک و مجلسی یک تله با نوشابه خانواده درست کردم و نمیدونم چی ریختم ( میگو یا گرانول ) و خیلی راحت گرفتمش. اونم ۲بار. چون دفعه اول نخ رو شل بسته بودم و در رفت. فقط دو ساعت وقتم رو گرفت. اگه دامسل شما خیلی زرنگ تر از یکی من باشه که بعیده٬ شما میتونید تله رو یکی دو روز بگذارید تو تانک تا بهش عادت کنه و بعد اقدام به گرفتنش کنید. به خدا این همه طول و تفسیر نداره گرفتن یک دامسل ها. موفق باشید.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
این عکس رو الان گرفتم...
آقا یکی بگه این چیه؟؟؟
شقایقم داره می میره یا مریضه؟؟؟
تا حالا ندیده بودم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ویرایش توسط Drax777 : 11th November 2014 در ساعت 10:06 PM
بله شقایق ها هم ...
ولی شقایق های من به این اندازه دفع نمیکنن
فکر نکنم واسه آب تاثیرگذار باشه
غذا چی بهش میدی؟
[QUOTE=Drax777;229426]مطمئنی؟ مگه اینام گلاب به روتون دارن؟؟؟؟اینهمه؟؟؟واسه آب ضرر نداره؟[/QUOT اره,دوستمون درست میگن شقایقها هم مثل همه موجودات مدفوع دارند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.