سلام بابک جان میدونم جاش نیست اما میخواستم بگم که ماهیم الان در سلامتی کامل بسر میبره .اما رنگش تغیر نکرده .سوالم اینه که رنگش برمیگرده یا نه .در ضمن اگر همین شکل میمونه چیکار کنم که بتونه سریع رنگ بدن پاک کنه![]()
سلام بابک جان میدونم جاش نیست اما میخواستم بگم که ماهیم الان در سلامتی کامل بسر میبره .اما رنگش تغیر نکرده .سوالم اینه که رنگش برمیگرده یا نه .در ضمن اگر همین شکل میمونه چیکار کنم که بتونه سریع رنگ بدن پاک کنه![]()
سلام
به به حالتی که روی بدن پرکولا ایجاد شده میگن White Patch . یک علامته و معمولا به وجود انگل های پوستی دلالت میکنه . حتی گاهی ادونیوم هم به جای دانه های ریز و پودری شکل ، در مراحل اولیه به این صورت خودشو نشون میده . قبل از رسیدن دارو به دستتون فقط ۲ راه دارید . ۱. حمام آب شیرین ۲.بالا بردن نسبی دما
به نظر من با توجه به ایکه جدا شده ماهی ، از دارو هایی که ترکیب مس یا مالاچیت گرین دارن استفاده کنید . تو مس دار ها سرا ادونیوم خوبه . تو دارو هایی با بیس مالاچیت گرین جی بی ال پانکتول بد نیست /. کلا داروی های ضد انگل آب شور برند ها معروف همشون خوب عمل میکند ولی غیر ریف سیف ها به نظر بنده قوی تر و بهتر هستند .
سلام
پس بالاخره متوجه شدید که بیماری پوستی نیست
از اون روزی که عکسش رو گذاشتید خیلی فرق فرق کرده....به هر حال باید صبر کنید این پروسه تموم بشه . گاهی وقتا ۱ -۲ سال هم ممکنه طول بشکه ولی اغلب زیر ۴-۵ ماه زمان میبره . تغییر غذایی ، تغییر آکواریوم ، تغییر زمینه مشکی رنگ و پوستر سیاه پشت تانک شما ، تغییرات در دمای آب ، اضافه کردن یک پروت فیش ماده و . .... همه و همه میتونه تو تغییرات رنگی این فلاورهورن یا بهتره بگم گلد تریماکو نقش داشته باشه
موفق باشید
ویرایش توسط بابک آژیده : 25th February 2014 در ساعت 02:26 AM
سلام و درود
من يدونه فلاور دارم كه يكي دوروز ديدم نقاطي روي بدنش هست كه شبيه حباب هستن ولي ريز بودن كه امشب ديدم اين نقاط حباب شكل به صورت نقاط سفيدي تبديل شده. خواشتم ببينم اين همون بيماري سفيدت هست يا نه چيزي ديگه هست؟؟
عكس هم نتونستم بزارم يعني كيفيت دوربين خوب نبود و توي عكس مشخص نيستن.
سلام یکی به داد ما برسه
ماهیام یکی یکی دارن فلج میشن و میفتن کف تانک
هر 2 روز که میگذره یکیشون اینجوری میشه
زده اند اما فلج میشن
سیفون 4 روز در میون
غذا اوشن و تترا تاریخ مصرفشون حالا حالا ها مونده
توی آب تازه سراآکواتن هم میریزم
ماهیام هیچ علامت ظاهری بیماری ندارن فقط فلج میشن :/
خیلی ممنون هیشکی کمکم نکرد ماهیام همه مردن
بابت کمکتون سپاس گزارم![]()
دشمنت شرمنده پیش میاد
کله شیری بودن همشون هم گرووون
3تای اخری که رنچو و ردکپ بودن تا نزدیکای مرگ رفتن یه دفعه خوب شدن
اما یه کله شیری دیگه از اون موقع تا الان باد کرده زندست و غذا هم یه سر سوزن دادم بهش این یکی فکر کنم دراپسی گرفته
اونایی که فلج شدن و مردند مغازه داری بهم گفت انگل تریمازول باعث مرگشون شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)