سلام
ممنونم آقا بابک
در مورد درمان بیماری که بهش اشاره کردم نظرتون چیه ?
سلام
ممنونم آقا بابک
در مورد درمان بیماری که بهش اشاره کردم نظرتون چیه ?
سلام آقا بابک گل بی زحمت میتونی بگی نژاد این دیسکس چیه؟
![]()
سلام و با اجازه بابک:
انگل اسپیرو نوکلئوس یا بیماری سوراخ در سر با زوم عکس دوربین روی سر ماهی مشخص میشه-این ماهیتون هیچ مشکلی نداره و خوب هم رشد کرده-دوستان اشتباه نکن به هیچ وجه رشد سوز شدن ربطی به هگزامیتا و ....نداره بارها این مورد توسط دوستان هم گفته شده:نژاد،شرایط غذادهی،استرسهای مداوم،مشکلات ژنتیکی و نامرغوب بودن دیسکسها ،اختلالات کبدی و....در نهایت مریضی های مداوم و استفاده از آنتی بیوتیکها بعضاً با دوزهای زیاد و نامناسب موجبات رشد سوزی دیسکس میشه-
گروهی از چکربردها (بر میگرده به ژنتیک،نژاد و ژن)معمولاً خطوطشون تکمیل نمیشه،اما استفاده از غذاهای شرکت تترا،جی بی ال در تغییرات رنگ ماهی بسیار موثره و اونهم برمی گرده به دانه های کارتنوئید و .... که در این غذاهای گرانولی هست.
گرد شدن بدن ماهی،استایل مناسب بر میگرده به مرغوبیت ژنتیک ماهی و تغذیه اما ضخامت پیشانی به رشد سوز بودن یا تغذیه مناسب بستگی داره
با سلام:
احتمال 90% پیجن اما شاید اگر هم سایز بشه وایت بشه
آرش جان چه نوع پیژنی هستش ماهیش ردیفه یعنی میزونه؟در ضمن تازه خریدشم مرسی آرش از رهنمایی هایی همواره و زحمتی که واسه ما میکشی واطلاعاته خوبی در اختیارم قرار میدی.
آرش جان ببخشیدا منظورت از وایت همون اسنو وایته یا چیزه دیگه؟اگه ممکنه یه مقدار بیشتر اطلاعات بده.
سلام:
ببینید اونهایی که تو سایز 2 اینچی معمولاً 3/2 بدنشون دارای خطوط چکربرده معمولاً با غذاهای رنگی که گفتم تکمیل میشن-ماهیتون خوبه خیالتون راحت راحت
نه عزیزم اسنو وایت سفید سفیده مثل برف و هیچ رگه ای و خطی در بدنش نیست اما وایت گاهی دارای خطوط زرد و قرمز خیلی خیلی کمرنگه-زیباترین نژاد که در رده های قیمت بالایی هم هست وایت باتر فلای هست که من سه سال پیش پهلوی یکی از دوستانم سایز 5 اینچی بود) رو دیدم -واقعاً این نژاد ماهی چهره ای اغوا کننده و زیبا داره450.000 قیمتش اونم سه سال پیش
سلام به دوستان
من خودم 10 تا دیسکس داشتم که همه تو یک آکواریوم بودن دیدم 2 تاشون با هم جفت خوردن انتقال کردن به آکواریوم دیگه کلا شرایط آبشونو محیا کردم سختی آب 50 کردم با تصفیه ی آب خانگی ولی هر چقدر کردم که ph آب رو بیارم 6 یا 6.5 نتونستم ph ما 8.5 بود میگفتن سختی آب بیاد پایین ph هم میاد ولی اینطوری نبود.درسته که اولین بار تخم کردم اصلا در نیومدن بارور نبودن ولی دفعه ی دوم بارور شدن بچه دیسکس به دنیا اومد ولی متاسفانه ناخوداگاه افت شدید دما داشت بخاریم خراب شد منم چند روزی نبودم سفیدک گرفتن نتونستم درمانش کنم(دیر شده بود مردن)فقط سوالم اینکه ph چطوری میارین پایین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)