سلام
میخوام سنگ زنده با ابعاد کوچیک تهیه کنم،قبلا متاسفانه یه بار به عنوان تصفیه شده خریدم که پر خرچنگ بود ،از دوستان تقاضا دارم جایی که (تهران ) سنگ زنده تصفیه شده و مناسب داره معرفی کنن
سلام
میخوام سنگ زنده با ابعاد کوچیک تهیه کنم،قبلا متاسفانه یه بار به عنوان تصفیه شده خریدم که پر خرچنگ بود ،از دوستان تقاضا دارم جایی که (تهران ) سنگ زنده تصفیه شده و مناسب داره معرفی کنن
زنگ زدم 89 سانت اکللیک پلاس جسمن رو گفتن 95سلام دوست عزیز. وارد کننده این مهتابی ها آکوا مارین که الان اسمش شده آکواریوم فرهاد هست. اینم لینک سایتشون
برای رنگ سفید
Aqua Blue Plus که۱۵۰۰۰ کیلوین هست
یا
Lagoon Blue که ۱۶۰۰۰ - ۱۷۰۰۰ کلوین هست
برای آبی
Actinic Plus که ۲۲۰۰۰۰ کلوین هست
یا
Pure Actinic که ۴۲۱ نانومتر هست و بیشتر برای نشون دادن رنگ مرجانهاست تا نیازشون به نور
پیشنهاد خود شرکت جیسمن Aqua Blue Plus و Actinic Plus هست.
[]]
با این حساب برم jbl بگیرم که به صرفه تر نیس؟
105 تومنه jbl
سنگ تصفیه به این معنی نیست که خرچنگ نداره
هر دوتاش برنده خوبین ، گیسمان t5 هستش ولی جی بی ال t8 اگه جدیدن t5 نزده باشه ، t5 از وات بالاتر و تکنولژی برتری داره
دوست عزیز در کل جیسمن به دلیل اینکه کارش تخصصی نور آکواریوم هست و تو تانکهای خارجی هم بیشتر از جیسمن استفاده شده تا جی بی ال٬ بهتره از همین برند استفاده کنید. بنده هم دار استفاده میکنم و بسیار راضی هستم. موفق باشید.
سلام
تنها راه از بین بردن تمام موجودات از جمله مانتیس و خرچنگ و ... جوشوندن سنگهاست چون به هر نحوی اونها رو خارج کنیم تخمهای اونها توی لایوراکها هستن و بعد چند ماه میبینی خرچنگ بازم داری
دوستان نیاز به کمک فوری دارم
یه شقایق بابل داشتم خیلی دوسش داشتم من امروز اومدم یه تغییری تو دکور بدم نگو این تو این چند دقیقه حرکت کرده نضفش رو یه سنگ نصفش رو یه سنگ دیگه مونده بود من سنگو بلندکردم حواسم بهش نبود یه تیکه از شقایق کنده شد .
بچه ها زنده میمونه ؟خیلی ناراحتم ......................................
اگه شرایط آب اکواریومت خوب باشه مطمئن باش ترمیم میشه اگه از وسط 2 تا شده باشه امکان داره هر دوشون ترمیم بشن البته شرطش کیفیت آبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.