ممنون جناب اسکندری از راهنمایی تون.یک راهنمایی فوری .الان خواب بودن از صرو صدای عروس ها بلند شدم دیدم جفتشون بیرونن و هی صرو صدا می کنن . رفتم تو لونه رو نگاه کردم دیدم 4 تخم هنوز باز نشده والان هم ماده خودشو خیس کرده با ظرف آب. تو این 1 سال خورده ای اصلا راغب به آبتنی نبودن و همچنان هم بیرونن؟ چکار کنم ؟ یعنی این دفعه هم جوجه بی جوجه ؟
نه چناب اسکندری هوا مثل همیشه هستش.اگر یادتون باشه دفعه قبل 2 تا تخم گذاشتن که 1 تخم جوجه شد و مرد که گفتید هم تخم و هم جوجه مرده رو بردار وبرداشتم و 4 روز بعدش تخم گذاشتن که اولین اون 22 بهمن ماه بود.از همون روز اول دائم تو لونه بودن الان نمی دونم چرا بیرون هستن ؟الان 25 دقیقه هستش که بیرونن.نر هی بالا پایین میره از قفس و ماده هم روی چوب داره خودش رو خشک می کنه و پر آرایی می کنه.نه نمی تونم تخم ها رو چک کنم دستم داخل لونه نمی ره
اگر جوجه هم ندادن نگران نباشید چون بدون استراحت و تقویت تخم گذاری کردن.بعضی اوقات که قراره جوجه به دنیا بیاد دیگه جفت لونه رو ترک میکنن و منتظر تولد جوجه میمونن و بعد دوباره به لونه بر میگردن.صدای جیک جیک نمیاد از توی لونه.یک صدای خفیف؟
بهرحال کاری که میتونید بکنید فقط این هست رطوبت رو بالا ببرید.حالا اگر شده یک حوله ی خیس بندازید روی قفس سمت لونه تا اگر جوجه ای هم قراره به دنیا بیاد برای شکستن تخم مشکلی نداشته باشه.
اما تا 21 روز از آخرین تخم حتما صبر کنید و به تخم ها دست نزنید.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)