صفحه 76 از 105 نخستنخست ... 26575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889909192939495 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 751 به 760 از 1046
    کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط pooch نمایش پست ها
    یکبار یک گربه ی دیگه ای رو بردم پیش همین شکسته بنده (اون حیوون وضعش خیلی داغون تر از این بود) خوبش کرد. گفت چهار پنج روز طول میکشه تا راه بیفته. الان یک گوشه دراز کشیده
    بله یادمه . خدا خیرشون بده .انشالله که زودتر حالش خوب بشه.

کاربر تازه وارد

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22702
    سلام خدمت دوستان من سوالی دارم که نمیدونم از کجا باید بپرسم
    حقیقتش اینه که حدود ده روز پیش متوجه صدای بچه گربه ها شدیم اما چون فکر میکردیم مادرشون برمی گرده گاری بهشون نداشتیم.البته گویا یکی دو تا از همسایه ها بهشون شیر داده بودن. خب اطلاع دقیقی هم از نحوه نگهداریشون نداشتیم و بیخیال شدیم. اما بعلت زیاد شدن صدا یکیشون رو آوردم بالا و بهش شیر کم چرب + زرده و سفیده تخم مرغ دادم. بعدش ماساژ دادمش هم مدفوع کرد هم ادرار. مدفوعش بنظر میرسید سفت باشه و قهوه ای رنگ. چشمهاش هم با چای سرد شستشو دادم. بعدم گذاشتم سرجاش. صبح به دلیل بارون دوتا از گربه ها که قبلش نبودن و ما فکر کردیم مادرشون اومده بردتشون، مردن اما گربه ای که من ازش نگهداری کردم سالم موند و از ترس اینکه به سرنوشت بقیه دچار شه بالا نگهش داشتم.
    حالا یه هفته از نگهداریش میگذره. شیطون شده. شکمش گنده شده. دندوناش انگار جوونه زده. چشمهاشم کاملا باز شده.گوششم داره صاف میشه. نمیدونم چند هفتشه. خیلیم باهوشه. اما از دیروز اختیار ادرارش دست خودش اومد. منم گذاشتم تو خاک رس که اونجا نمیره (مثل این که هنوز براش زوده) خودم با ماساژ بدنش ادرارش رو میارم اما خودشم گاهی کارخرابی میکنه. از دیشب هم اختیار مدفوعش اومده دست خودش، بازم قهوه ای بوده. اما امروز صبح تو اتاق هم ادرار کرد هم مدفوع که مدفوعش روشن بود رنگ زرد مایل به قهوه ای خیلی روشن. یبارم تو تراس که نگهش میدارم اینکارو کرد. ممکنه بیماری داشته باشه؟ آخه انگار باید قهوه ای باشه. به خرت خرتی هم تو تنفسش داره که میخواد بخوابه مشخص میشه. میتونم بذارمش تو حیاط نگهداری کنم یا براش خطر داره. مادرم نمی‌ذارن نگهش دارم
    میشه راهنماییم کنین؟ این اطراف دامپزشکی نداره و حتی شیشه شیرش مال نوزاداست و روزای اول با بدبختی بهش شیر میدادم
    راستی غذاش شیرپرچرب+زرده تخم مرغ+اب هست. اما دیروز یه مقدار آب تو کش ریختم چون ترسیدم آب بدنش خشک شه

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط Zohix نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان من سوالی دارم که نمیدونم از کجا باید بپرسم
    حقیقتش اینه که حدود ده روز پیش متوجه صدای بچه گربه ها شدیم اما چون فکر میکردیم مادرشون برمی گرده گاری بهشون نداشتیم.البته گویا یکی دو تا از همسایه ها بهشون شیر داده بودن. خب اطلاع دقیقی هم از نحوه نگهداریشون نداشتیم و بیخیال شدیم. اما بعلت زیاد شدن صدا یکیشون رو آوردم بالا و بهش شیر کم چرب + زرده و سفیده تخم مرغ دادم. بعدش ماساژ دادمش هم مدفوع کرد هم ادرار. مدفوعش بنظر میرسید سفت باشه و قهوه ای رنگ. چشمهاش هم با چای سرد شستشو دادم. بعدم گذاشتم سرجاش. صبح به دلیل بارون دوتا از گربه ها که قبلش نبودن و ما فکر کردیم مادرشون اومده بردتشون، مردن اما گربه ای که من ازش نگهداری کردم سالم موند و از ترس اینکه به سرنوشت بقیه دچار شه بالا نگهش داشتم.
    حالا یه هفته از نگهداریش میگذره. شیطون شده. شکمش گنده شده. دندوناش انگار جوونه زده. چشمهاشم کاملا باز شده.گوششم داره صاف میشه. نمیدونم چند هفتشه. خیلیم باهوشه. اما از دیروز اختیار ادرارش دست خودش اومد. منم گذاشتم تو خاک رس که اونجا نمیره (مثل این که هنوز براش زوده) خودم با ماساژ بدنش ادرارش رو میارم اما خودشم گاهی کارخرابی میکنه. از دیشب هم اختیار مدفوعش اومده دست خودش، بازم قهوه ای بوده. اما امروز صبح تو اتاق هم ادرار کرد هم مدفوع که مدفوعش روشن بود رنگ زرد مایل به قهوه ای خیلی روشن. یبارم تو تراس که نگهش میدارم اینکارو کرد. ممکنه بیماری داشته باشه؟ آخه انگار باید قهوه ای باشه. به خرت خرتی هم تو تنفسش داره که میخواد بخوابه مشخص میشه. میتونم بذارمش تو حیاط نگهداری کنم یا براش خطر داره. مادرم نمی‌ذارن نگهش دارم
    میشه راهنماییم کنین؟ این اطراف دامپزشکی نداره و حتی شیشه شیرش مال نوزاداست و روزای اول با بدبختی بهش شیر میدادم
    راستی غذاش شیرپرچرب+زرده تخم مرغ+اب هست. اما دیروز یه مقدار آب تو کش ریختم چون ترسیدم آب بدنش خشک شه
    سلام
    اول از همه متاسفم بابت از بين رفتن اون دو تا بچه گربه زبون بسته .

كوتاه عرض كنم . گربه فعلي ، دو هفتشه و روزي ٥-٧ مرتبه و هر بار ١٠سي سي شير نياز داره . كه بعد از شير مادر ،بهترين جايگزين ، شيرخشك بچه گربه است .
    به هيچ وجه ، با اب قاطي نكنيد . نيازي به اب نداره ، چون از طريق شير جبران ميشه . فقط زرده اضافه بشه نه سفيده .
    تغيير رنگ مدفوع نگران كننده نيست . تغييرات گوارشي ( هضم ، جذب ، مواد غذايي ) در رنگ مدفوع تاثير گذارن .

براي دستشويي از همين الان اموزشش بديد . بزاريدش در ظرف بستر ( خاك ) و نگهش داريد . به مرور ، پوشاندن دفع ، بوسيله خاك رو ياد ميگيره . صداي خر خر ، حالتيه كه درخواست نوازش شدن رو نشون ميده . اگر ميتونيد تفاوتش رو با سرماخوردگي و تنگي نفس تشخيص بديد ، بفرماييد تا براي درمانش اقدام كنيم . عطسه ، ابريزش و گرفتگي بيني، ترشحات چشمي داره ؟

الودگي و خطري براي شما نداره ، جاي خوابي براش درست كنيد و اگر مقعدش كثيف بود با دستكش و دستمال مرطوب تميزش كنيد . در صورتي كه بي اشتها شد ، شكمش متورم و دردناك بود ، و توانايي دفع نداشت فورا اطلاع بديد . اين مورد يعني نفخ كه اگر دير اقدام كنيد متاسفانه باعث مرگ نوزادان ميشه .
    تأكيد ميكنم دوست عزيز ، اين بچه توانايي دفاع از خود نداره . اگر در حياط يا ترأس رها بشه ، توسط گربه هاي ديگه يا كلاغ ها ، كشته ميشه . اصلا به رهاسازيش فكر نكنيد . بدون اينكه متوجه بشيد ، به راحتي شكارش ميكنن .

در اين مطلب توضيحات كاملتر ارائه شدهhttp://aranvet.com/news_medical_read.php?id=27

کاربر تازه وارد

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    22702
    ممنونم ازتون واقعا انتظار نداشتم جوابی بگیرم. الان رفتم تا دوباره بهش شیر بدم نخورد ، و چیزی که دیدم در درجه اول خوشحالم کرد. توی خاکی رسی که براش گذاشتم برای بار اول بی کمک من ادرار کرد و این خیلی خوشحالم کرد. اما چیزی که نگرانم کرد خیس بودن پاهاشه و اینکه مدام ادرارش میریزه . حتی وقتی رو پام اومد ادرار کرد و من تعجب کردم این همه حجم ادرار از کجاش اومده! احتمال داره مشکلی پیش اومده باشه؟ ضمن اینکه یه لرزشی تو بدنش داره. و شکمش یه مقدار انگار سفته.لرزش بدنش طبیعیه؟
    میدونم براش خطرناکه بذارمش تو حیاط ، همینجوری هم قاچاقی نگهش داشتم. خیلی شیرین و باهوش شده. تو تراس نگهش میدارم روبروی تراس میشینه و گاهی بالای شیشه جایی که من ایستادم رو نگاه میکنه یا صدای در رو که میشنوه میدوئه سمت داخل. ولی این موضوع همیشه خیس بودن پاهاش مادرم رو کفری کرده
    در جواب سوالتون بگم نه آبریزش بینی داره و نه عفونت چشمی. مممکنه این خر خر که میگم بخاطر بد شیر دادن بهش باشه؟

کاربرفعال

شماره عضویت
    22016
    سلام خانم دکتر. پیشی خوب شده

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط pooch نمایش پست ها
    سلام خانم دکتر. پیشی خوب شده
    سلام. خداروشکر. خوشحال شدم. خدابه شکسته بند عزیز خیر بده

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط Zohix نمایش پست ها
    ممنونم ازتون واقعا انتظار نداشتم جوابی بگیرم. الان رفتم تا دوباره بهش شیر بدم نخورد ، و چیزی که دیدم در درجه اول خوشحالم کرد. توی خاکی رسی که براش گذاشتم برای بار اول بی کمک من ادرار کرد و این خیلی خوشحالم کرد. اما چیزی که نگرانم کرد خیس بودن پاهاشه و اینکه مدام ادرارش میریزه . حتی وقتی رو پام اومد ادرار کرد و من تعجب کردم این همه حجم ادرار از کجاش اومده! احتمال داره مشکلی پیش اومده باشه؟ ضمن اینکه یه لرزشی تو بدنش داره. و شکمش یه مقدار انگار سفته.لرزش بدنش طبیعیه؟
    میدونم براش خطرناکه بذارمش تو حیاط ، همینجوری هم قاچاقی نگهش داشتم. خیلی شیرین و باهوش شده. تو تراس نگهش میدارم روبروی تراس میشینه و گاهی بالای شیشه جایی که من ایستادم رو نگاه میکنه یا صدای در رو که میشنوه میدوئه سمت داخل. ولی این موضوع همیشه خیس بودن پاهاش مادرم رو کفری کرده
    در جواب سوالتون بگم نه آبریزش بینی داره و نه عفونت چشمی. مممکنه این خر خر که میگم بخاطر بد شیر دادن بهش باشه؟
    خواهش ميكنم

از الان ديگه بايد به حجم بالاي ادرار عادت كنيد . مشكلي نيست ، فقط داره رشد ميكنه و بدن ، فعاليت جديشو شروع كرده .

لرزش هم طبيعيه ، بخصوص در حين خوردن شير يا غذا چون بعد از يك ضعف كوتاه مدت ، غذا دريافت ميكنه .

شكم نبايد سفت باشه طوري كه حس بشه . مالش رو بعد از غذا يا حتي ساعاتي كه غذا نميخوره چند دقيقه اضافه تر ادامه بديد. قطره دايمتيكون منزل داشته باشيد. هر موقع نفخش جدي بود و با علايمي كه پست قبل خدمتتون گفتم همراه بود ، هر ٨ ساعت يك قطره بهش بديد. ولي در شرايط عادي كه حالش خوبه و فقط كمي سفتي شكم هست ، ١-٢بار در روز ١قطره داده بشه كه لرزشش هم تا حدودي برطرف بشه .

ترأس هم اگر ميزاريدش ، مراقب باشيد كلاغ نبره .

خيس بودن پاهاش ، بخاطر عدم كنترلشه . هنوز نميتونه هماهنگي بين اعضاي بدن و كنترلشون رو به دست بگيره . اگر مادر داشت ، بعد از دستشويي ، با بزاق دهان تميزش ميكرد . شما با دستمال كودك ( غير معطر) يا پنبه استريل مرطوب اينكارو انجام بديد ولي شكمش رو مرطوب نكنيد .

طريقه شير دادن به نوزاد حيوانات ، يك مبحث جدي و مهميه . اگر هر بار ، شير اشتباها وارد ريه بشه ، نتيجش عفونت ريه و در صورت عدم درمان ، متاسفانه مرگ حيوان هست . علايمش ، بي اشتهايي و پس زدن شير ، تب ، تنگي نفس و تنفس سريع با دهان باز ، افزايش ضربان قلب ، خس خس ريه ، اسهال ( بعضي مواقع ).

بنابراين اگر مطمئن نيستيد كه اين خر خر از عفونت هست يا علاقه به نوازش، بهتره تا دير نشده به دامپزشك مراجعه كنيد كه با استتوسكوپ ، ريه هاشو معاينه كنن و دماي بدنشو اندازه بگيرن .

کاربر ساده

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    20564
    نقل قول نوشته اصلی توسط animal lover نمایش پست ها
    خير اين قرص نياز به تقسيم بندي طي چند روز نداره . به مطلب قبلي اضافه ميكنم : زير ١٠ و بالاي ٥ كيلو يك قرص يك مرتبه و تكرار هر ٢-٣ ماه بعد به همين روش ، زير ٥ كيلو نصف قرص يك مرتبه و تكرار٢-٣ ماه بعد كه بستگي به اين داره كه چند گرميشو تهيه كنيد .... 0.7 يا 0.175 ؟ معمولا 0.7 در دسترس و رايج تره ، براي همين عرض كردم نصف قرص . و يك قرصي هم كه گفته بودم براي 0.175 g بود

شما ٤٠ روز ديگه مطابق فرمول بالا بهش از همين قرص بديد ، اگر قصد نداريد ضدانگل ديگه اي تهيه كنيد .
    ولي اول بفرماييد كدوم نوعشو داريد ؟

پست اول فرموديد قرص نصفه بوده كه طي سه روز بهش داديد. نبايد فاصله بينش ميوفتاد ولي ديگه گذشته . از ماههاي بعد مطابق روشش مصرف كنه.

سپاسگذارم برای راهنماییتون
    خانم دکتر! اون دو تا بچه گربمو که الان نزدیک 6 ماهشونه، همون زمان که بهتون گفتم از اون خونه ی قبلی اوردمشون پیش خودمون. یکیشون که بزرگتره بعده 2 روز که اینجا بود یهو یه طرف صورتش به شدت ورم کرد، شبش بردمش دکتر ، متوجه شدیم که دندون های شیری بالا ،به شدت عفونت کرده. دکتر هم شربت عفونت واسش نوشت اما متاسفانه هم توی مطب به شدت ترسیدو فرار کرد که به سختی گذاشتمش توی سبدش، هم وقتی اوردیمش خونه ،ترسیده بودو ازمون فرار میکرد ،تا صبح میرفت روی دیوار همسایه و برمیگشت. اما صبحش دیدیم که فرار کردو الان 15-20 روزه هیچ خبری ازش نشده.
    خونه ی همسایه ها و کوچه های اطرافو گشتیم پیداش نکردیم. به نظرمون اتفاق بدی واسش افتاده......

الان خواهرش پیش ماست. چند روزیه وقتی نازش میکنم، زیر گلوش. سمت چپ، همون جایی که لوزه ما ادما قرار گرفته اندازه یه توپ کوچیک اومده بالا. البته چند روز پیش خیلی بزرگتر بود الان خود به خود کوچیکتر شده. مثه غده میمونه. زیر انگشتام تکون میخوره. با دکتر که صحبت کردم گفتن ممکنه توده عفونی باشه که باید امپول زده بشه ولی بازم من به حرفشون اعتماد ندارم.
    حالت جسمانیش هم طبیعیه . میخوابه، غذا میخوره، بازی میکنه.
    البته امشب، هر غذایی که از صبح خورده بودو بالا آورد. که دل و سنگدان مرغ بود کاملا هم سالم بودنو جویده نشده بودن. من احتمال دادم توی معدش سنگینی کرده باشه ....
    حالا نمیدونم چی بهش بدم و واسش چیکار کنم

کاربر اخراج شده

نوع حیوان خانگی
    -
    شماره عضویت
    19995
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا صبوح نمایش پست ها
    سپاسگذارم برای راهنماییتون
    خانم دکتر! اون دو تا بچه گربمو که الان نزدیک 6 ماهشونه، همون زمان که بهتون گفتم از اون خونه ی قبلی اوردمشون پیش خودمون. یکیشون که بزرگتره بعده 2 روز که اینجا بود یهو یه طرف صورتش به شدت ورم کرد، شبش بردمش دکتر ، متوجه شدیم که دندون های شیری بالا ،به شدت عفونت کرده. دکتر هم شربت عفونت واسش نوشت اما متاسفانه هم توی مطب به شدت ترسیدو فرار کرد که به سختی گذاشتمش توی سبدش، هم وقتی اوردیمش خونه ،ترسیده بودو ازمون فرار میکرد ،تا صبح میرفت روی دیوار همسایه و برمیگشت. اما صبحش دیدیم که فرار کردو الان 15-20 روزه هیچ خبری ازش نشده.
    خونه ی همسایه ها و کوچه های اطرافو گشتیم پیداش نکردیم. به نظرمون اتفاق بدی واسش افتاده......

الان خواهرش پیش ماست. چند روزیه وقتی نازش میکنم، زیر گلوش. سمت چپ، همون جایی که لوزه ما ادما قرار گرفته اندازه یه توپ کوچیک اومده بالا. البته چند روز پیش خیلی بزرگتر بود الان خود به خود کوچیکتر شده. مثه غده میمونه. زیر انگشتام تکون میخوره. با دکتر که صحبت کردم گفتن ممکنه توده عفونی باشه که باید امپول زده بشه ولی بازم من به حرفشون اعتماد ندارم.
    حالت جسمانیش هم طبیعیه . میخوابه، غذا میخوره، بازی میکنه.
    البته امشب، هر غذایی که از صبح خورده بودو بالا آورد. که دل و سنگدان مرغ بود کاملا هم سالم بودنو جویده نشده بودن. من احتمال دادم توی معدش سنگینی کرده باشه ....
    حالا نمیدونم چی بهش بدم و واسش چیکار کنم
    سلام. خواهش میکنم.
    امیدوارم گربه ای که فرار کرده سالم باشه. خیلی ناراحت شدم.

اگر واقعا ناحیه متورم، غدد لنفاوی باشه ، عفونتهایی مثل توکسوپلاسموز ، عفونتهای ویروسی مثل سرماخوردگی، fiv ، یا زخمهای کهنه ....بعضی از دلایلشه.

ولی در صورتی که سطحی باشه ، میتونه گزیدگی حشرات یا فرورفتگی تیغ گل باشه.

استفراغ هم شاید بی ربط با این موضوع نباشه. اسهال هم داره؟ موضع رو بدقت بررسی کنید . جای گزیدگی یا زخمی اگر هست ضدعفونی کنید و اطلاع بدید انتی بیوتیک بگم خدمتتون.

بیماریهای ویروسی مهلک بسیارند. اگر باز هم استفراغ کرد یا اسهال و بی اشتها شد سریعا به دامپزشک مراجعه کنید.

کاربر ساده

نوع حیوان خانگی
    گربه
    شماره عضویت
    20564
    نقل قول نوشته اصلی توسط animal lover نمایش پست ها
    سلام. خواهش میکنم.
    امیدوارم گربه ای که فرار کرده سالم باشه. خیلی ناراحت شدم.

اگر واقعا ناحیه متورم، غدد لنفاوی باشه ، عفونتهایی مثل توکسوپلاسموز ، عفونتهای ویروسی مثل سرماخوردگی، fiv ، یا زخمهای کهنه ....بعضی از دلایلشه.

ولی در صورتی که سطحی باشه ، میتونه گزیدگی حشرات یا فرورفتگی تیغ گل باشه.

استفراغ هم شاید بی ربط با این موضوع نباشه. اسهال هم داره؟ موضع رو بدقت بررسی کنید . جای گزیدگی یا زخمی اگر هست ضدعفونی کنید و اطلاع بدید انتی بیوتیک بگم خدمتتون.

بیماریهای ویروسی مهلک بسیارند. اگر باز هم استفراغ کرد یا اسهال و بی اشتها شد سریعا به دامپزشک مراجعه کنید.

راستش این اواخر اون محیط قبلی که توش زندگی میکردن بسیار آلوده شده بود و بعد هم کم کم تخریب شد که ما هم تصمیم گرفتیم قبل از گود برداری اون دو خواهرو جابه جا کنیم ولی اینطور که داریم می بینیم هر دوشون یه جورایی عفونت دارن.
    دیشب دیدم یه کنه روی سینه ، نزدیک به گلو، همون سمت چپ، چسبیده که جداش کردم. مطمئنم از همون محیط قبلیه و باید یکی دو ماهی روی پوستش بوده باشه.
    این برجستگی به نظرم حتما از دورنه ، یعنی جای نیش حشره نیست. چون الان هم با اینکه کوچیک تر شده ولی مثل یه توپ زیر دستم حرکت میکنه. کمی هم از دهانش بوی عفونت میاد
    دیشب کمی اشتها داشت و بازم غذا خورد اما امروز کمی اشتهاش کمتر شده. جدیدا نتونستم دفعشو چک کنم اما چند روز پیش دیدم اسهال بود. شربت سفالکسین 250 که برای عفونته. میتونم بهش بدم بخوره؟ یا قرصی که برای عفونت باشه. شاید این برجستگی از بین رفت با این روش.... لطف میکنید اگر موثره دارویی بنویسید.

ممکنه برای گربه ی دیگم خطرناک باشه؟؟
    من خیلی سعی میکنم ظرف غذا و آبشون جدا باشه ولی باز هم ممکنه سمت جای خواب یا غذای همدیگه برن

برای انسان خطرناک نیست؟
    چون گاهی باش بازی میکنم دستمو زخم میکنه و به دنبالش بذاق دهانش کمی باش برخورد میکنه
    یا اگه موی بدنش از طریق تنفس وارد دهان و بدن انسان بشه چی؟؟

صفحه 76 از 105 نخستنخست ... 26575859606162636465666768697071727374757677787980818283848586878889909192939495 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)