من اسولاریس هام با مرجان سنگ فلاور پات همزیست شدن![]()
من اسولاریس هام با مرجان سنگ فلاور پات همزیست شدن![]()
من تو برنامم هست در اینده یه شقایق بگیرم
موقعی که تانک رو راه اندازی کردم یه اشتباههی که کردم رفتم یه شقایق موکتی خریدم این شقایق موکنی چند ماه بعد به ترتیب شروع کرد به خوردن دو تا جراح خاکستری یه لب شکری یه جراح تک خال یه جراه ناسو این اخری ها یه بار همین دلعک افریقایی مو هم گرفتش بعد چند ثانیه شناختش ولش کرد
منم از فرط عصبانیت کندمش پرتش کردم تو سطل اشغال
بعدش یه شقایق میلکی گرفتم شکلش مثل موکتی بود ولی رنگش سفید سفید بود بعد یه ماه یروز دیدم جمع شده اخرشم مرد
الان موندم چی بگیرم که مقاوم باشه بمونه موکتی هم نباشه
اینم عکس ماهی های مرحومه![]()
ویرایش توسط wow2005dlta : 24th October 2014 در ساعت 06:32 AM
من تو برنامم هست در اینده یه شقایق بگیرم
موقعی که تانک رو راه اندازی کردم یه اشتباههی که کردم رفتم یه شقایق موکتی خریدم این شقایق موکنی چند ماه بعد به ترتیب شروع کرد به خوردن دو تا جراح خاکستری یه لب شکری یه جراح تک خال یه جراه ناسو این اخری ها یه بار همین دلعک افریقایی مو هم گرفتش بعد چند ثانیه شناختش ولش کرد
منم از فرط عصبانیت کندمش پرتش کردم تو سطل اشغال
بعدش یه شقایق میلکی گرفتم شکلش مثل موکتی بود ولی رنگش سفید سفید بود بعد یه ماه یروز دیدم جمع شده اخرشم مرد
الان موندم چی بگیرم که مقاوم باشه بمونه موکتی هم نباشه
اینم عکس ماهی های مرحومه
سلام
شقایق تخصصی اسالاریس مگنیفیا هستش که همونطوریکه دوستمون گفت بسیار حساسه و زود از بین میره و تو شقایقهای دیگه من پایه قرمز ( لانگ تانگل ) از بقیه مقاومت بیشتری داره
با سلام
دیروز گرفتم قیمتش 75هزار دادم
سلام
دیروز گرفتم قیمتش 75 هزار
سلام دوستان میخواستم بدونم بین فسفات گیرهای تو بازار مثل اکسترافوس برایت ول که داشتم و فسفگارد سیچم کدوم بهتره؟میخوام مدیاهای فسفاتت گیرمو که تو راکتور ریختم تعویض کنم.
ممنون
سلام دوستان من دوتا اسلاریس دارم احساس میکنم قصده تخم گذاری دارن امکانش هست دوتا دلقک اسلاریس که یه ماهم نیست اضافه شدن شروع به تخم گذاری کنن اگه تخم گذاری کردن تخما توسط باقیه ماهیا خورده نمیشه ؟ یه بلوتانگه یه یلو تانگ
سلام دوستان
برای آکواریوم آب شور در حدود 100 لیتر آکواریوم آماده(ماهیران) بخرم بهتره یا بدم برام بسازن ؟(ریف میخام کار کنم شقایق 3-4 تا هم ماهی کوچیک)
سوال بعدی اینکه صدای آکواریوم آب شور زیاده چون میخام بگذارم توی اتاق خواب !
فسفات گیری بهتر و زودتر عمل میکنه که بیس آهن داشته باشه که برایت ول هم بیس آهن داره و هم آلومنیوم ، بیس آلمینیوم دیرتر عمل میکنه و تا پنج بار قابل احیاست
سیچم رو نمیدونم بیس چی داره یه سرچ بکن ببین چیه
احتمال تخم گذاشتن هست ولی تخمهاش اگه توسط ماهی ها خورده نشن بعد هچ شدن و باز شدن به علت تغذیه سختشون نمیمونن و از بین میرن
send by Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.