سلام خوهشن جواب این یکی رو بدین
امروز توی سیستم نور تغییراتی ایجاد کردم دو عدد مهتابی اضافه کردم نظرتون راجع بهش چیه یه این مهتابی ها مفید هستش سوال دیگه
نمیدونم از لنز ها استفاده کنم یا نه؟
بدون لنز نور اصلا تو اب نفوض نمیکنه لنز هام فک کنم یا 60 درجه س یا 90 درجه
ممنونم پاسخ بدید
سلام
کدوم سوال شما مونده بگید تا جواب بدیم با دوستان
چه مهتابی و با چه مارکی و با چه کلوینی اضافه کردی ؟
لیتراژ و سایز تانک چقدره ؟
لنز هم استفاده بشه خوبه ولی ال ای دی ها اگه از این فله هاست استفادش برای آب شور یک کار اصولی نیست ولی بازم باید تعداد و کلوین و آبیها هم فرکانسش مشخص باشه تا بشه دقیقا نظر داد
send by Tapatalk
1-برای حذف سیانوباکتر ها یکبار همه سنگها رو بیرون اوردم و تمیز کردم سیفون هم مرتب ازاون موقع به بعد انجام دادم ولی مجددا سیانو باکتر ها برگشتن لطفا نظر بدید
2- برای ضدعفونی کردن ریف جدیدی چه LPS و چه SPS که میخواهیم وارد تانک کنیم چه روشی رو پیشنهاد میکنید تا موجودات مزاحم وارد تانک نشن چون یکبار منو حسابی به دردسر انداخته بودن
ویرایش توسط hjkesler : 20th October 2014 در ساعت 08:07 PM
سلام دوستان
میخواستم یه تایمر برای سیستم روشنایی آکواریوم بگیرم،کسی میدونی چی و چه مدلی و چه قیمتی باید بگیرم؟
در ضمن من بخاطر جلبک و اینا معمولا بین ۵ ساعت تا ۷ ساعت نور میدم،ماکسیمم و مفید زمانی که میتونم نور بدم چقدر هستش؟ ، توی مغازه ها دیدم و پرسیدم که مال اونها ۱۰ تا ۱۲ ساعت هم روشن هست قضیه چیه؟
باتشکر
با سلام دوست عزیز
شما میخوای آبی و سفیدات سوا روشن خاموش بشن؟اگه آره میتونی بری یه سر لاله زار اونجا دو تا تایمر مکیانیکی بگیری که هم آلمانی داره هم ایرانی و هم چینی که من دو تا آلمانی گرفتم که جفتش شد 90 هزار تومان و الان 2 ماه داره بدونه مشکل کار میکنه.
در مورد تایم نوردهی هم من الان نور آبی تانک رو از ساعت 12 ظهر تا 8 شب روشن میکنم و نور سفید رو هم از ساعت 13 ظهر تا 7 شب که فکر میکنم این تایم نوردهی کافی باشه.
موفق باشید
سلام
شما اگه یه تایپیک تو قسمت آلبوم اعضا باز کنید تا بشه بهتر راهنمایی کرد و گرنه هر بار باید بپرسیم
ظرفیت آکواریومم شما چقدره ؟ چقدر سیفون میکنید و از چه آبی استفاده میکنید و در چه فاصله زمانی
از چه نوری استفاده میکنید ؟
چه تعداد ماهی دارید ؟
در کل سیانو با بالا بودن فسفات و نیترات به وجود میاد و نور نامناسب کمک به رشدش میکنه و میشه با زیاد کردن جریان و سه روز تاریکی در تانک و بعدش یه سیفون با تی دی اس صفر از بین بردش
حداقل مفید روشنایی باید 10 الی 12 ساعت باشه و اگه سیستم نور استاندارد باشه و نیترات و فسفات بالایی نداشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد
تایمر هم آلمانی بگیرید
تایمرهای من سه ساله دارن کار میکنن اگه چشمشون نکنم
میشه محل ورود برق رو باز کنید و برای هر مهتابی یه ورودی برق مجزا بزارید
send by Tapatalk
230لیتر, سیفون 20لیتر دو هفته یکبار با roنور led از شرکت دریا پری و مقدار ساعت نور دهی رو هم کم کردم تعداد ماهی 2عدد دارت دکوراتیو - 1عدد فایر فیش - 1 عدد بلو تانگ و میگو کلینر که تقریبا دوسال هست دارمشون
ویرایش توسط hjkesler : 20th October 2014 در ساعت 08:29 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)